Hjem » Oslo »  Kjøkken med tidløs eleganse

Kjøkken med tidløs eleganse

Kjøkkenet er uten tvil et av husets viktigste rom, og skal være både flott å se på og ikke minst funksjonelt. Hos Poggenpohl Studio Oslo på Lysaker Brygge finner du elegante og tidløse kjøkken i høy kvalitet, og et besøk her vil garantert gi deg ny inspirasjon til kjøkkenet!

For de fleste interiørinteresserte er nok Poggenpohl allerede et kjent navn. Den tyske leverandøren kan skilte med en historie som går helt tilbake til 1892, og er kjent for kjøkken som holder svært høy kvalitet. All produksjon foregår fremdeles i Tyskland, og med muligheten for å få kjøkkenet skreddersydd kan du få akkurat det du ønsker.
 Poggenpohl Studio Oslo holder til i idylliske omgivelser på Lysaker Brygge, en kort bil- eller togtur fra Oslo sentrum.
– Vi har holdt til her i syv år nå og trives utrolig godt her på brygga. Det er deilig å være litt utenfor bykjernen med sjøen like utenfor dørene, og her kommer vi til å fortsette å være, forteller innehaver Mette Novak. I år er det 30 år siden hun begynte å jobbe med kjøkken, noe som kommer til å bli feiret med en spesiell jubileumskampanje i sommer. Nå har hun dessuten fått selskap i butikken av Ruth Lie-Nielsen, som begynte her tidligere i vår. Ruth er utdannet interiørdesigner og har jobbet i interiørbransjen i 13 år. De siste fire årene har hun jobbet med kjøkken, og det er med andre ord bred ekspertise å finne hos Poggenpohl Studio Oslo. Her får du både den hjelpen du trenger til å designe det kjøkkenet som passer perfekt til akkurat deg og din familie, og de kan også friste med et bredt utvalg ulike kjøkken å velge blant. Her kan du også oppleve det ultimate kjøkkenet, designet for menn; Porsche Design P’7340.

Moderne og klassisk

Poggenpohl fokuserer mye på design, og de er kjente for å ha en designstil som varer.
– Selv om fokuset er på moderne kjøkken, så er det likevel i en tidløs og klassisk stil. Designerne hopper ikke på forbigående trender, men designer kjøkken som varer. Når vi tegner kjøkken er vi opptatt både av at det skal være pent å se på med rene linjer, og at det skal være funksjonelt både til hverdag og fest, sier Ruth.
 Ønsker man et kjøkken i retro-stil, kan man hos Poggenpohl blant annet velge dører i sotet glass som virkelig gir kjøkkenet det lille ekstra.
– Det er også delikat å kombinere et hvitt kjøkken med elementer i andre farger eller materialer, selv om mange velger et helt hvitt kjøkken. Mange ønsker seg nå et grepsløst kjøkken, og nå får man til og med oppvaskmaskin som er grepsløs. Hvitevarer, som dampovn, teppanyaki, wok og sonefrie induksjonstopper, samt
«usynlig» ventilasjon er populært for tiden. Det kommer også mer mørke hvitevarer med sort, brunt eller mørk grått glass, forteller de to.
Hos Poggenpohl Studio Oslo finner du alt du trenger til kjøkkenet på et sted, og de har også et stort utvalg fra kjente leverandører som Miele, Gaggenau, Blanco, Dornbracht, Silestone og Corinor.
– Siden man kan få kjøkkenet skreddersydd har man uendelig med muligheter, og Poggenpohl har dessuten mange flotte designelementer som skiller seg ut fra andre produsenter, avslutter Mette og Ruth og ønsker velkommen til butikken på
Lysaker Brygge for en hyggelig og inspirerende kjøkkenprat!

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook