Hjem >  Kjøkken i øverste klasse

Kjøkken i øverste klasse

HTH er dansk kvalitetsdesign på sitt beste, og rogalendingene er heldige: Her har vi nemlig to av landets største HTH-forretninger, fylt til randen med inspirerende utstillinger.

Når det kommer til kjøkkenløsninger er HTH et kjent navn for mange, og et navn som klinger av kvalitet. I snart 50 år har HTH produsert kjøkken til stilbevisste europeere, og i 41 av disse årene har Stavanger hatt sin egen butikk. Lokalet huser i tillegg butikken uno form, som leverer noe av det absolutt beste innen kjøkken.
For to år siden åpnet også HTH butikken på Stokkamyrveien bak Plantasjen på Forus.
– Butikken i Stavanger var den første HTH-butikken i Norge, og vi har hele tiden holdt til her i Lagårdsveien. For rundt 20 år siden fikk vi også inn uno form, en dansk leverandør av snekkerkjøkken, forteller Mogens Bech, daglig leder ved HTH og uno form i Rogaland.

Til hele hjemmet

HTH ble grunnlagt av brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966, etter at de så et forbedringsbehov innen kjøkkenproduksjon. I dag er merket representert over hele verden, og har mer enn 120 butikker bare i Skandinavia. Uno form ble tegnet av Arne Munch på slutten av 1960-tallet, og har siden da vært et eksklusivt og flittig kopiert kjøkkendesign.
Butikken på Lagårdsveien huser flotte utstillinger av både kjøkken-, bad- og garderobeløsninger. Men det er kun fantasien som setter grenser, og heldigvis leverer HTH og uno form også hjemmekontorløsninger og TV-benker. Slik kan man skape et lekkert og stilrent uttrykk gjennom hele hjemmet.
HTH kommer stadig med smarte løsninger og konsepter som gleder den design- og kvalitetsbevisste, også for de med liten plass. Dette gjelder også uno form; et snart 50 år gammelt design som stadig kommer med nyheter som gjør merket mer relevant enn noen gang.
– Dette er en gammel og tradisjonsrik bedrift som også klarer å være innovative. Det er nok litt av hemmeligheten bak suksessen, mener Mogens.
– Hos oss kan du få byens billigste eller dyreste kjøkken. Vi har noe for alle, og vi skreddersyr etter budsjett og behov.

Med i alle ledd

Velger man kjøkken fra HTH eller uno form, kan man være sikker på at ting blir gjort ordentlig. Deres interiørkonsulenter gir rådgivning om hva som passer best i akkurat ditt hjem, og butikken har dyktige, lokale samarbeidspartnere som kjenner produktene godt. Dette gjør at monteringen går enkelt og smertefritt.
– Vi er eksperter på hele «pakken», og gir råd om alt fra benkeplater til hvitevarer. Vi har i flere år vært Norges største forhandler av hvitevarer fra Miele, samt en av landets største på Siemens-produkter, forteller Mogens.
– Folk velger oss fordi vi har solide, smarte og vakre produkter. Man ender opp med en totalløsning som er skreddersydd fra bunnen, og som inkluderer alt man ønsker på et kjøkken.
I tillegg til iso-sertifiseringer, er alle HTHs kjøkken sertifisert av Dansk Indeklima Mærkning, som betyr at de blir testet for avgassing og luktavgivelse fra en rekke forskjellige stoffer. Dette er med på å bidra til et sunt inneklima.

Husets viktigste

Mange mener at kjøkkenet er husets viktigste rom; det er her man skaper de gode stundene med venner og familie, og det er ofte et flerbruksrom. HTH og uno form har smarte kombinasjonsløsninger, og eksempler på dette kan du se i butikkens utstilling.
– Med klimaet vi har i Norge, og ikke minst Stavanger, synes de fleste at det er viktig å bygge opp et innemiljø som man trives i. Folk tilbringer mye tid hjemme og på kjøkkenet, og ønsker at det skal være både funksjonelt og vakkert, forteller Mogens.
Med høy kvalitet og stilrent design vil et kjøkken fra HTH eller uno form vare lenge. Og i butikkene på Lagårdsveien og Stokkamyrveien er man sikret topp service og oppfølging – fra begynnelse til slutt.

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook