Hjem » Bergen »  Kjøkken av ypperste klasse

Kjøkken av ypperste klasse

Multiform har et helt unikt design som gir kjøkken av ypperste klasse. Daglig leder i Drømmekjøkkenet Bergen, Benedicte Grung, har fått inn flere eksklusive nyheter som hun gjerne viser frem. 

– Multiform er en eksklusiv dansk kjøkkenleverandør av ypperste kvalitet. Nå har de flere flotte og helt unike nyheter, sier Benedicte Grung. 
Hun forteller at Multiform nylig har introdusert nyhetene sine på messen North Modern i København til stor begeistring fra publikum.

Kubistisk kjøkken i messing?

Form 45 er Multiforms nye og knivskarpe kjøkkendesign. Serien byr på stramme linjer og en stilren, kubistisk look. Alle skuffer-, skap- og bordkanter er skåret i en vinkel på 45 grader – derav navnet. 
– Den finnes i sort eik, lys eik og i valnøtt. I tillegg har de laget en showmodell i messing, som det allerede er solgt tre kjøkken av i London, før det er kommet ut på markedet, sier Grung til IN magasinet. 
Det unike med Form 45, er at treet er planskåret, slik at årene i treet fortsetter videre på neste front. 
– Det som også er unikt er at Multiform lager to like finér til hver front, slik at hvis det skjer en skade under frakt, så har de liggende materiale til en reservefront. Man er derfor garantert et lekkert resultat, sier Grung.

Gråbeiset rustikk eik

Men den danske kjøkkenprodusenten har flere ess i ermet denne høsten. Form 6 kommer også i ny drakt. 
– Form 6 har eksistert i noen år. Vi har den fra før i eik, men de kommer nå i en ny overflate som er i rustikk, gråbeiset eik. Det er en populær, grepsfri front som passer både til hus og hytte, sier Grung. 
Hun omtaler Multiform som et håndverk, fordi mye produseres for hånd. Det er nok med på å gjøre designet så unikt. Vanlig levetid på kjøkken er 20-30 år. 
– Vi har gjerne kunder som har kjøpt Multiform-kjøkken for 20 år siden, og så kommer de inn til oss for de vil gjøre endringer. Da kan de supplere med deler, skap, og flytter litt om på løsningen. For kjøkkenet er like bra, og det går an å få deler fremdeles, sier hun.
Drømmekjøkkenet er det flere som kan ta seg råd til. Multiform er mer eksklusivt. Målgruppen er de som vil ha noe unikt og er opptatt av design og kvalitet av ypperste klasse. Og setter pris på det. Det er et håndverk der siste finish alltid blir gjort for hånd.

Keramikk benkeplate med induksjon

– Nå kommer Multiform også med benkeplate i keramikk med skjult induksjon. Denne kommer i seks ulike farger. De vil snart være bestillingsklare, sier Grung. 
Hun forklarer videre at Multiform har inngått en avtale med en egen produsent. 
– En klar fordel med denne løsningen er at du får skjult induksjon i benkeplaten, som gjør designet både lekkert og gir større arbeidsplass.

Tekst: Vibeke Linn Blich | Foto: Multiform

Følg IN magasinet på Facebook