Hjem » Oslo »  Kjærlighetssymboler

Kjærlighetssymboler

Gifteringer er både et symbol på kjærlighet og smykker man skal gå med hver dag resten av livet. Derfor er det så viktig at dere finner akkurat de ringene dere har drømt om. Gullborgen kan friste med et bredt utvalg gifteringer i ulike stiler og prisklasser. Her er dere med andre ord nærmest garantert å finne ringer som passer perfekt til nettopp dere to!

Våren og sommeren er høysesong for bryllup og mange av årets brudepar er allerede i full gang med bryllupsforberedelsene. Og for mange brudepar er nettopp det å plukke ut gifteringene et av høydepunktene i forberedelsene til den store dagen.
Hos Gullborgen finner dere et stort utvalg gifteringer, alt fra de helt klassiske i forskjellige bredder til de mer spesielle med diamanter eller unike design. I de lyse og innbydende lokalene i Bogstadveien kan dere sitte ned og bruke den tiden dere trenger på å velge ut ringene som skal være et symbol på deres kjærlighet til hverandre. 
– Vi har et stort utvalg klassiske ringer på lager. Hos de fleste gullsmeder er det noen ukers ventetid, men siden vi har lager på gifteringer så er leveransetiden kortere enn vanlig, sier Christina og Anniken Borgen.

Familiebedrift med lange tradisjoner

De to søstrene er tredje generasjon i familiebedriften som kan skilte med lange tradisjoner. Bedriften ble startet allerede i 1954 av deres besteforeldre og kan feire 65-årsjubileum neste år. I dag har Gullborgen to butikker i Oslo, hovedbutikken i Storgata som drives av deres mor Elisabeth Borgen og butikken i Bogstadveien som drives av Christina og Anniken. 
– I april har vi holdt til her i Bogstadveien i 40 år. Vi merker at det er mange som ser på det som en ekstra trygghet av vi har vært i bransjen såpass lenge. I tillegg til de to fysiske butikkene har vi også nettbutikk på www.gullborgen.no med et godt utvalg av både gifteringer og andre varer.
Mens noen gullsmeder kun har forgylte ringer som utstillingsmodeller er alle ringene som er utstilt hos Gullborgen ekte gull. Dermed får du se hvordan ringen faktisk vil ta seg ut på hånden din. Både personlig service og gode kundeopplevelser er viktige stikkord for alle som jobber her. 
– Vi ønsker at alle våre kunder skal sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk hos oss. Det å kjøpe gifteringer skal være en opplevelse for livet. En annen kvalitet Gullborgen har er gode priser og mange av våre kunder forteller at de synes de får litt mer for pengene her.

Tynnere gifteringer

De to søstrene i butikken i Bogstadveien forteller at trendene innen gifteringer de siste årene har gått mot tynnere ringer, som de kan ha sammen med forlovelsesringen, og da gjerne i gult eller hvitt gull eller med diamanter. 
– Før solgte vi mest hvitt gull ringer, mens nå har trenden snudd litt og vi selger nesten mer gult gull. Ringene til ham og henne trenger ikke å matche. Før var det viktig for brudeparet å bli enige om hvilken ring som kunne kle dem begge. Dette ser vi nå sjeldent og våre kunder er mer opptatt av å finne den ringen som passer best på deres hånd. Den ene kan gjerne ha hvitt gull mens den andre har gult gull. 
Planlegger du å fri til din utkårede så har Gullborgen også en rekke vakre forlovelsesringer
– Mens paret gjerne velger ut gifteringer sammen så kommer jo mannen alene for å velge ut forlovelsesring og mange ønsker litt ekstra veiledning. For oss er det viktig å snakke med kunden og bli litt kjent før vi kommer med forslag. De fleste har et bilde av sin kjære på mobilen noe som gjør det enklere for oss å danne oss et bilde av hvordan type ring nettopp denne damen kommer til å kle/like. For oss er den beste tilbakemeldingen når den kommende bruden kommer inn i butikken og forteller at forlovelsesringen var akkurat det hun hadde ønsket seg. Vi er så heldige at vi har mange trofaste kunder som kommer tilbake gang på gang under de store begivenhetene i deres liv, først for å velge forlovelsesring, så gifteringer og senere kommer mannen tilbake for å kjøpe barselgave etter at de har fått barn. I tillegg kjøper de kanskje julegaven eller bursdagsgaven til sin kjære hos oss. Det er nettopp dette vi føler gir jobben vår ekstra mening - å knytte en relasjon med kunden så vi kan yte den beste servicen, avslutter Anniken og Christina som ønsker alle hjertelig velkommen til Gullborgen i Bogstadveien eller i Storgata!

FAKTA: Gullborgen

• Butikk i Bogstadveien: Bogstadveien 43
Tlf: 22 16 60 90
• Butikk i sentrum: Storgata 28
Tlf: 22 17 51 11
• Nettbutikk: www.gullborgen.no
• Facebook: www.facebook.com/gullborgen.no
• Instagram: www.instagram.com/gullborgen
• Epost: post@gullborgen.no

Tekst & foto: Mona Gullstein