Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Kjærlighetsgaver

Kjærlighetsgaver

Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som er på utkikk etter den perfekte gaven til sine kjære. Hos Thune finner du et bredt utvalg smykker og klokker som garantert vil være et minne for livet for mottakeren!

Tissot Tradition veil. pris 2.995,-

Helt siden Nilius Martinius Thune overtok en gullsmedbedrift i Kirkegaten i sentrum av Oslo i 1857 har Thune vært kjent for høy kvalitet og vakkert design. I dag er Thune en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen med 17 butikker over hele landet. I deres butikker finner du et imponerende utvalg smykker og klokker. Her er det gaver til alle livets anledninger og det skal godt gjøres å ikke finne den perfekte julegaven.
– Vår visjon er å skape glede og begeistring, og vi bruker ofte uttrykket kjærlighetsgaver. Mange av produktene vi har er symbol på kjærligheten og julen er jo en god anledning å vise sin kjærlighet med et smykke eller en klokke enten det er til kjæresten, venninner, søster eller mor, sier produktdirektør Anne Skjefstad.

Diamantsmykker i mange prisklasser

Hos Thune finner du alt fra de klassiske og tidløse smykkene til de trendy og moderne. Blant annet kan de friste med et stort utvalg diamantsmykker av høy kvalitet fra deres egne kolleksjoner. 
– Tidligere i høst lanserte vi en ny kolleksjon med diamantsmykker som heter 4ever. Og som navnet tilsier er dette virkelig et symbol på kjærlighet, sier Anne med et smil. 
– 4ever har en enkel og stilren design med diamanter av høy kvalitet. Diamantene fattes i vårt eget verksted. Hver diamant kontrolleres nøye og har kvaliteter som top wesselton og alltid very good eller excellent slip. Større diamanter leveres med det anerkjente internasjonale sertifikatet fra GIA.
    I serien Thune Classic finner du en rekke nydelige smykker i både gult og roségull, noe som har blitt stadig mer populært de siste årene. 
– Rosé er en varm og lekker farge, og vi ser at det er mye av den både i smykker og klokker. Perler er også veldig i vinden i motebildet og er noe vi selger mye av. Vi har perler i alle prisklasser og særlig nå i tiden før jul er det mange som kjøper perler i julegave.

Vakre kvalitets ur

Thune kan også friste med et bredt utvalg innen klokker til både dame og herre. Og med alt fra kjente sveitsiske kvalitets ur fra Longines, Certina og Tissot til motemerker som Michael Kors og Daniel Wellington er det noe for enhver smak og lommebok. 
– Vi har alt fra klokker med klassiske, rene linjer til vintage-stil. En sikker vinner under juletreet vil være denne modellen fra Tissot, Tradition Perpetual. Dette er en elegant og sofistikert klokke med et tidløst preg. I Tradition Perpetual har Tissot kombinert moderne teknikk med nostalgiske elementer, og med en veiledende pris på 2995,- får man virkelig mye for pengene.
    Et annet av de sveitsiske urmerkene som Thune fører, Longines, har også mye spennende å by på. Longines har lenge vært partner for de mest prestisjefylte galoppløpene i verden og deres kolleksjon Conquest Classic er en hyllest til kronografene som ble produsert fra 1881 for tilskuere og jockeyer i New York. I den lekre kolleksjonen finner du klokker både i stål, roségull og en kombinasjon av disse to. I tillegg er perlemorsskiven besatt med diamanter og resultatet har blitt både klassisk og tidløst.
    Thune er aktive både på Facebook og Instagram hvor du finner nyheter og gode tilbud. I tillegg har de sin egen nettside, Thune.no, hvor du kan handle og orientere deg om produktene om du ønsker. Og tar du turen innom en av deres butikker blir du alltid møtt av fagfolk med høy kompetanse som mer enn gjerne hjelper deg med å velge riktig smykke eller klokke til deg eller dine kjære!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thune

Følg IN magasinet på Facebook