Hjem » Trondheim »  Kjærlighetsgaver som gleder

Kjærlighetsgaver som gleder

Med julen rett rundt hjørnet er det nok mange som har begynt å planlegge både selskapsantrekket og ikke minst julegavene. Thune kan alltid friste med et bredt utvalg smykker og klokker til alle anledninger. Her finner du alt fra tøffe sølvsmykker som vil være prikken over i`en til julebordsantrekket til den perfekte kjærlighetsgaven i form av de vakreste diamantsmykker!

I år har Thune inngått et samarbeid med Marna Haugen Burøe.

Det er få ting som er hyggeligere enn å gi gaver man vet mottakeren vil ha glede av i mange år. Og det er nok en av grunnene til at smykker og klokker alltid er blant de mest populære gavene under juletreet. Hos Thune finner du et stort utvalg smykker og klokker i alle prisklasser, enten du er på utkikk etter en gave til en venninne eller til din store kjærlighet.
– Vi har et bredt spekter kvalitetsgaver innen smykkeverdenen som vil glede og begeistre mottakeren, sier produktdirektør
Anne Skjefstad.
– Akkurat nå er roségull og roséforgylt sølv veldig i vinden og noe vi selger stadig mer av. Det skal være rene, enkle linjer og for eksempel mynter i både gull og sølv er veldig hot for tiden. I tillegg kan smykkene gjerne ha en personlig tvist, enten man graverer inn en personlig hilsen eller har et anheng hvor forbokstaven er fattet med diamanter.
I forhold til julegaver er det viktig å huske at man må beregne litt god tid om man ønsker å gravere inn en personlig hilsen. Vi har også mange tøffe sølvsmykker som ikke koster mer enn at man kan unne seg noe nytt når man skal på julebord. Julie Sandlau og Ti Sento er to merker vi er stolte av å jobbe med. Begge merkene har mye lekkert som er perfekt både til gaver og når man vil unne seg selv noe ekstra.

Høy kvalitet og lekker design

Helt siden Nilius Martinus Thune overtok en gullsmedbedrift i Kirkegaten i sentrum av Oslo i 1857 har Thune vært kjent for høy kvalitet og lekker design. I dag er Thune en av landets ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen med 17 butikker over hele landet og de kan skilte med et imponerende utvalg smykker og klokker. Her vil du alltid finne alt fra de siste trendene til det klassiske og tidløse.
– Vi er veldig stolte av den nye store og flotte flaggskipbutikken vår i Stortingsgaten 6. Det er gjort store investeringer både i innredning og produkter, man møter svært dyktige fagfolk og butikken er vel verdt et besøk. Der er flere kjente merker som Chopard, Breitling, Omega og Girard-Perregaux representert.
I år har Thune dessuten inngått et samarbeid med Marna Haugen Burøe, kjent som kvinnen bak bloggen Komikerfrue.
– Marna har vært kunde hos oss i mange år og i forbindelse med at de fikk sitt andre barn etterlyste både hun og mannen en gave som markerer anledningen. Dermed innledet vi et samarbeid som har resultert i kolleksjonen «Because I Love You». Blant annet har de matchende armbåndene til mor og barn hvor man kan graverer inn noe personlig allerede blitt svært populære.

Kvalitetsdiamanter

Hva er vel hyggeligere enn å åpne en flott eske med et vakkert diamantsmykke på julaften? Thune har et stort utvalg diamantsmykker av svært høy kvalitet.
– Vi har flere fine serier med diamantsmykker, som Victoria hvor vi kombinerer gull og fargestener med diamanter. Trenden med «stackable»-smykker hvor flere tynne ringer eller armringer settes sammen fortsetter for fullt. For mange er julen og nyttårsaften den perfekte anledningen til å fri til sin utkårede og vi har både frier- og gifteringer. Og serien Promise Bridal har vakre frierringer som passer perfekt ved siden av gifteringen.
Julen er dessuten sesongen hvor også herrene pynter seg litt ekstra og i butikkene finner du en rekke stilige skjorte- og mansjettknapper. I tillegg kan Thune også friste med et bredt utvalg klokker til både damer og herrer. Her finner du alt fra kjente motemerker som Daniel Wellington, Mockberg, Marc Jacobs og Michael Kors til sveitsiske kvalitetsur fra Rado, Longines, Tissot og Certina. Og det nyeste tilskuddet i Tissot Touch kolleksjonen, Tissot T-Touch Solar, vil nok være en populær julegave i år. Dette er den første touch-screen klokken drevet av solenergi. Den kommer i varianter for både kvinner og menn og har en rekke spennende funksjoner.
Med andre ord finner du julegavene til hele familien hos Thune. I tillegg blir du alltid møtt av dyktige fagfolk som mer enn gjerne hjelper deg å finne den perfekte gaven til akkurat
dine kjære!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thune

Følg IN magasinet på Facebook