Hjem » Interiør & design »  Kjærlighet ved første blikk

Kjærlighet ved første blikk

En utslitt klisje, kanskje, men ikke når det kommer til Woud. Denne danske merkevaren åpner ikke bare for forelskelse, men like gjerne et forhold som varer livet ut.

For det er noe med dansker og design. Ikoner som Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Verner Panton har satt en høy standard, og en skulle derfor tro at vår tids unge formskapere ville slite i skyggen av disse gamle mesterne. Slik er det ikke. Danske designere av i dag skinner utmerket godt på egen hånd. 

Tidløs kvalitetsdesign

Våre naboer I sør har i tillegg vist en unik evne til å knytte til seg talenter også fra resten av Skandinavia. Ikke minst gjelder dette hos Woud, som har noen av Nordens mest fremadstormende designere i staben. Norske Silje Nesdal er én av dem. 
Wouds ambisjon har fra dag én vært å skape tidløs kvalitetsdesign hvor hvert eneste produkt har sin egen mening, formål og funksjon. Enkel finesse og perfeksjon gjennomsyrer alle ledd.
Merket tilbyr et bredt utvalg designmøbler, belysning og oppbevaringsløsninger. Videre finnes tekstiler, speil, lysestaker – nær sagt alt man trenger for å sette et personlig og moderne preg på hjemmet.

Internasjonalt, anerkjent stilart

Wouds uttrykk, enten det gjelder form, funksjon eller materialvalg, kjennetegnes av en original og innovativ touch. Likevel er selskapet tro mot sin skandinaviske arv og er regnet som en av de fremste representantene for det nordiske formspråk.Farger, tekstiler eller estetikk; Woud lyser kjærlighet ved første blikk. 
Woud får du hos Brødrene Pedersen i Stavanger og Sandnes.

FAKTA: Brødrene Pedersen

Avedlinger: Amfi Madla, Kvadrat, Breigata (Stavanger), Langgata 19 (Sandnes) og Tvedtsenteret
Webside: www.brodrenepedersen.no
Facebook: www.facebook.com/brodrenepedersen
Brødrene Pedersen AS ble grunnlagt i 1876. Brødrene Pedersen er glassmagasiner med en unik sammensetning av design- og merkevarer, og som en del av kjeden Designforevig tilbyr de brudeparets ønskelister og landsdekkende gavekorttjenester.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Woud

Følg IN magasinet på Facebook