Hjem >  Kirurgi for økt livskvalitet

Kirurgi for økt livskvalitet

Man skal ikke undervurdere betydningen selvfølelsen har for livskvaliteten. Hos Aviva Helse har både kirurger og andre behandlere lang erfaring og høy kompetanse slik at du kan være sikker på at du er i de aller beste hender, og de utfører både alle typer brystkirurgi og medisinsk hudpleie som ansiktsløft uten kirurgi.

Aviva Helse er en av landets ledende spesialistklinikker innen plastisk kirurgi. De utfører en rekke ulike inngrep, fra fettsuging, ansiktskirurgi og kjønnsleppereduksjon til brokk, åreknuter og ulike typer brystkirurgi. I tillegg har de et bredt tilbud innen medisinsk hudpleie, injeksjonsbehandlinger med Botox og Restylane og facelift uten kirurgi. Det private sykehuset åpnet dørene i 2008 og holder til i moderne lokaler på Økern i Oslo.
– Selv om mye av det vi driver med faller innenfor kategorien skjønnhetsbehandlinger, så handler det vel så mye om å gi folk økt livskvalitet, forteller styreleder Mona Hellund. 
– De fleste av våre pasienter er godt voksne som kommer hit med noe som har plaget dem i mange år. Her blir alle møtt med en forståelse for deres individuelle behov. Siden vi er et relativt lite sykehus kommer vi tett på pasientene og vi er opptatt av å levere helt optimalt. Vi bruker mye tid på hver enkelt pasient, og forklarer grundig hva som er mulig og hva det er realistisk å forvente seg. For oss handler det ikke bare om å tjene penger, men å levere et resultat pasienten er fornøyd med.
I takt med at det har blitt mer vanlig med både plastisk kirurgi og andre estetiske behandlinger har det også dukket opp en rekke tilbud på markedet. Og ofte kan det være vanskelig å orientere seg blant alle tilbudene og vite hvor man får et bra resultat. 
– Den viktigste kontrollen man kan gjøre er å se på hvem som skal behandle og ikke bare på prisen. En kirurg er ikke nødvendigvis kompetent innen laser eller kosmetisk kirurgi. Våre kirurger er spesialister i plastiskkirurgi med mange års erfaring innen kosmetisk kirurgi.

Alle typer brystkirurgi

Ett av de største områdene innen plastisk kirurgi er brystkirurgi, og Aviva Helse er en av de ledende klinikkene i Norge på dette området. 
– Brystkirurgi er en stor del av fagområdet plastisk kirurgi, og vi gjør hele skalaen fra brystreduksjon til brystløft. Vi er dessuten den eneste klinikken på Østlandet som tilbyr mikrokirurgisk brystkonstruksjon med eget vev. Siden man benytter fettvev fra rumpe, mage eller lår får man dessuten fjernet uønsket fett fra et område samtidig som man får større bryster uten bruk av proteser. Dette er en utmerket metode for rekonstruksjon av bryster etter kreft, da strålebehandlet vev og proteser ikke er noen god kombinasjon, sier ansvarlig plastikk- og generellkirurg Halfdan Simensen.
– Vi gjør også en god del brystreduksjoner. Mange pasienter har slitt med fysiske plager som rygg- og nakkesmerter i mange år og opplever dette som en stor lettelse. For de som ønsker seg større bryst er proteser fremdeles et godt alternativ. I dag er protesene blitt helt sikre at produsentene gir livstidsgaranti. Enkelte kvier seg kanskje på forhånd og er redde for at de ikke skal bli fornøyde. Det er viktig å vite at ikke bare har vi lang erfaring og mye kompetanse, man blir også godt tatt vare på både før og etter inngrepet.

Ansiktsløft uten kirurgi

Det er ikke alltid det vi ser i speilet stemmer med hvordan vi føler oss, og det er nok mange som ønsker seg et yngre og mer vitalt utseende uten å ønske en operasjon. Aviva Helse var blant de første i Norge som tok inn Ulthera som er en ikke-kirurgisk ultralydbehandling som virker oppstrammende på huden ved å varme opp underhuden og trekke den sammen. Med andre ord, et ansiktsløft helt uten bruk av kirurgi. Dette er dessuten den eneste maskinen av denne typen som er FDA-godkjent og som dermed kan vise til dokumentert effekt.
Hos Aviva Helse er det Dr. Scott Scherer som står for behandlingene med Ulthera. Ikke bare er han en anerkjent lege fra USA, han er også produsentens Almas ansikt utad, driver opplæring for leger i bruk av Ulthera og er sertifisert Medical Laser Safety Officer. 
– Scott og hans kone Anja begynte å jobbe hos oss i desember og det er veldig spennende å ha fått de med på laget. Han er en av Europas beste innen lasere og er en virkelig ressurs. Ulthera gir helt unike facelift-resultater uten kirurgi. Utover Ulthera har vi en rekke andre behandlingstilbud som laser, plasma og accent til behandling av akne, forbedring av arr og pigmentforandringer for å nevne noe. Vi er opptatt av å ha et helhetlig tilbud som gir den en ung, vital og velfungerende hud, sier Mona.
Aviva Helse tilbyr også en rekke andre medisinske hudbehandlinger, som permanent hår reduksjon og kjemiske peelinger. 
– Laseren Soprano fra Alma er selve Rolls Royce behandlingen innen hår reduksjon. Den gir en garantert hår reduksjon på ansikt og kropp, og fungerer mye bedre enn IPL laser, forteller Anja Scherer.
En av fordelene med så mange ressurser samlet under et tak som du finner hos Aviva Helse er at legene og behandlerne samarbeider på tvers av sine fagområder for å gi deg et helhetlig tilbud for å ivareta et naturlig vakkert ytre!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Aviva Helse