Hjem » Bergen »  Kamuflasje med gøye detaljer

Kamuflasje med gøye detaljer

Tro det eller ei, men ARMYTRENDEN er in igjen. Innehaver Camilla Hopsdal hos Millemoo på Nesttun Senteret har tatt inn blant annet flotte armyskjorter og grønne vannavisende parkas jakker som passer godt på julebordet og under juletreet.

Ønsker du ett kult men elegant antrekk til julebordet kan du med fordel kle deg i en flott gjennomsiktig armyskjorte, naglebelte i livet, mønstrete strømpebukse eller en skinnbukse og avslutte det hele med høye hæler og små elegante smykker fra Snö of Sweden. Innehaver Camilla Hopsdal står midt på gulvet i butikken sin og smiler fra øre til øre mens hun holder opp en stilig armyskjorte fra Caddis Fly og viser hvor flott den kan bli på en kul og sporty dame. Innehaveren har jobbet i klesbutikk helt siden hun var 17 år og vet hvor vanskelig det kan være å finne det riktige antrekket, hun er opptatt av å hjelpe og veilede kunden helt til kunden blir fornøyd. Det er viktig for henne at kunden blir sett og tatt godt hånd om. Hun opplærer alle sine ansatte til å være hyggelige, imøtekommende og at de må gi det lille ekstra av seg selv. Dette kan være en av grunnene til at Millemoo og den blide innehaveren de siste tre årene har hatt økende omsetning. Camilla startet sin egen motebutikk i første etasje på Nesttun Senter i en alder av 21 år. Nå har hun lagt om konseptet og flyttet butikken ned en etasje. Jentene hos Millemoo angrer ikke på at de flyttet ned ett hakk, de rett og slett storkoser seg i underetasjen.

Er du klar for fest?

Julen er høysesong for festantrekk, hos Millemoo finner du alt du trenger til julebord, julemiddag, juleavslutninger uansett fasong, størrelse og alder. Paljetter, glitter og alt som er bling bling er typisk for julebordet nå i år. Svarte kjoler med mye detaljer og mønster, skinnbukser og fotside skjørt er nok det en kan se mye av.  
– En kan med fordel bryte en svart kjole med knæsje farger. Ellers går det mye mer av de korte smykkene og folk bruker med sjal og skjerf til festlige anledninger enn før. Vi har en flott smykkekolleksjon fra det svenske merke Snö of Sweden og ett stort utvalg av spennende sjal og skjerf som kan friske opp en lekker elegant kjole, forklarer Camilla hos Millemoo.

Julegaver

Hos Millemoo finner du merker som Minus, Coster Copenhagen, Pulz, Caddis Fly, Blue sportswear, Snö of Sweden, Svea, Didrikson og Wrangler. 
Dette er merker som en med letthet kan kombineres sammen til ett fantastisk flott antrekk. Under juletreet til en ung jente kan du med fordel legge en innpakket, grå eller marinegrønn vanntett SVEA-parkas. Eller en skidress fra Didrikson i mer knæsje farger som knall blått og sterk rosa. Her får du mye kvalitet for pengene. Til mor passer det perfekt med en herlig og lekker ullgenser med ett tilhørende sjal. Venninnen eller kollega, kjæreste kan vi anbefale korte små flotte øredobber, smykker og armbånd fra Snö of Sweeden. Til deg selv kan du unne deg en bukse fra Wrangler eller PULZ. 
- Vi er veldig gode på bukser, du skal kunne finne en bukse hos oss uansett passform. Vi har bukser i alle fasonger, høy eller lav i livet, bukser i alle størrelser, forteller Camilla Hopsdal i det hun peker bort på øyen midt i butikken der det ligger ett hav av ulike bukser i alle fargenyanser og størrelser. 

Tekst: Kristin Kjeilen Ukvitne | Foto: Lars Christian Bjørknes

Følg IN magasinet på Facebook