Hjem » Oslo »  JEANS FOR ENHVER BAK

JEANS FOR ENHVER BAK

Klær må man ha. Og det er lov å føle seg fin. Mappstore er spesielt sterke på jeans, og gir deg service med et smil. Velkommen inn.

8. mars – på selveste kvinnedagen – åpnet Mappstore en flunkende ny butikk på 2. plan i Byporten. Det nye tilskuddet er del av den danske Mappstore-kjeden, men konseptet appellerer også i Norge. Mappstore i Stortingsgaten har allerede rukket å runde 6 år, og på Stovner Senteret ble det åpnet butikk i november 2016. Kjeden er i vekst, framtidsutsiktene gode. 
– Vi har hatt mye å gjøre så langt, sier daglig leder Lisa Mari Kaspersen. 
Ut fra responsen å dømme har Mappstore truffet en nerve i markedet. Klærne er tilpasset nordiske kvinner. Størrelsene er blant annet mer «realistiske» enn de franske eller spanske, hvor man raskt føler seg stor i forhold til plagget ... Det er klær til å føle seg vel i.

Service og smil

Et hovedmål med Mappstore er å gi kunden en god opplevelse. Klær kan være en selvtillitsbooster. Alle som jobber hos Mappstore er oppriktig serviceminded, og ønsker at kunden skal føle seg vel. De hjelper med å finne klær som blir riktige for kunden. 
– Vi tar stolthet i å gjøre en forskjell på folks dag, og vi elsker når de går ut med et større smil enn da de kom inn, sier Lisa Mari. 
Kundene har tydeligvis merket dette i praksis; 
– Vi får gode tilbakemeldinger på at vi er blide og hjelpsomme, sier hun.

Jeans

Og det kan komme godt med å få litt hjelp. For utvalget, spesielt i jeans, er stort hos Mappstore, de har modeller fra Mapp, Marc Lauge, og flere andre. Det er fort gjort å gå seg vill i «buksejungelen». Mange av buksene har deilig stretch, flere er høye i livet, og man behøver ikke nødvendigvis å oppleve at magen velter over linningen. Jeansene er samlet som et blikkfang i butikken. Man kan plukke med seg diverse eksemplarer og prøve i et av de hyggelige teppebelagte prøverommene. Trekke for med fotside gardinforheng. Så slipper man den typiske utstillingsfølelsen.

Trender

Sjansen er stor for at flere av plaggene i prøverommet inneholder fargen grønn. 
– Grønt er hot, og et fargeinnslag i mange plagg, sier Lisa Mari.
Det er mer av rødt enn på lenge, blant annet i bukser. En av de store «it-fargene» er også rosa. Ellers går det mye i mønstre. Topper og kjoler med blomster og fugler. Gjerne med sort eller mørk bakgrunn, men også hvit. Plaggene kan varieres i det uendelige ved hjelp av skjerf, smykker og belter, som også fås kjøpt i butikken. Og man kan lakke neglene med lakk fra ORLY. Lage en lekker helhet. Skifte uttrykk etter humør og dagsform. Etterhvert vil Mappstore også ta inn sko fra Floyd.

Prisgunstig

– Prismessig befinner Mappstore seg i mellomsjiktet. Prisene er ikke avskrekkende, og skal medføre at plaggene er overkommelige for de fleste. Men kvalitet skal alltid velges over kvantitet hos Mappstore, og det er lite retur av varer – lite reklamasjoner, sier Lisa Mari. 
De er nøye på kvaliteten på stoffene. Stoffene velges etter komfort og praktiske hensyn. Butikken har for eksempel mer av klær i viskose enn i polyester. I Mappstore vet man hva som funker, og lever som man lærer.
Butikken begrenser seg dessuten ikke fysisk. Ved hjelp av sosiale medier som Instagram og Facebook, når Mappstore hele landet. 
– Vi sender klær til kunder over hele Norge, forteller Lisa Mari. Og klær må man ha. Velkommen inn.

FAKTA: Mappstore Byporten

Adresse : Byporten, plan 2.
Telefon: 954 74 131
Webside: www.mapp.dk
Facebook: www.facebook.com/MappstoreByporten
Instagram: www.instagram.com/MappstoreByporten

Tekst & foto: Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook