Hjem » Helse & velvære »  Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier

I begynnelsen av oktober kommer en storslagen duftlanseringen fra Jean Paul Gaultier; Essence de Parfum Classique & Le Mâle. Dette er to moderne nytolkninger av klassikerne Classique (1993) og Le Mâle (1995). To minneverdige dufter, basert på en kontrast mellom det moderne og det klassiske. Rike, rå materialer og innovative molekyler.

Parfymør Daphné Bugey har skapt en duft som lukter så godt at du vil spise den! Hun ønsket å beholde den ingefæraktige og krydrete dimensjonen fra Classique, men gjøre den lettere og tilsette litt mer «sting». Jasmine og appelsinblomst skaper den florale fasetten, kardemomme og chili den krydrede. Dette er en gourmand-duft, som er sofistikert, forførende og uimotståelig.
For første gang kommer nye og modifiserte utgaver av de klassiske flakongene! Silhuetter endres, det er en del av livet. Derfor har Classique fått litt mindre byste og litt mer på hoftene. Le Mâle har fått større skuldre og smalere midje. De spisse vinklene sender tankene til krystall, og til en «Haute Parfumerie»-versjon av Classique og Le Mâle.
Parfymør Quentin Bisch, som også har skapt Le Mâle, tenkte umiddelbart på hud, lær og semsket skinn da han fikk se den nye flakongen. Le Mâle Essence de Parfum er farlig maskulin, mer vågal og mer viril en noen gang før! En treaktig orientalsk duft, skapt i Jean Paul Gaultiers hemmelige laboratorium. Like myk som velour og like sexy som lukten av naken hud.

Følg IN magasinet på Facebook