Hjem >  Jaguar I-PACE verdens smarteste helelektriske 5-seters sportsbil

Jaguar I-PACE verdens smarteste helelektriske 5-seters sportsbil

Den nye Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil som både er elegant å se på og spennende å kjøre. En Jaguar føles unik på veien. Å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen.

Den helelektriske Jaguar I-PACE leverer både hurtiglading og høy ytelse. I-PACE kan lades fra 0-80% på under 45 minutter ved bruk av DC 100kW. Bilen drives av to motorer på til sammen 400 hestekrefter fra et dreiemoment på 696 Nm. I-PACE har en rekkevidde på 480 km og akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder. Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene. 
– Ikke bare er den nye I-PACE enestående blant de elektriske biler som finnes, men både design og ytelse gjør den til en sterk konkurrent for fossile premiumbiler også. I-PACE lader hurtig nok til å tilfredsstille våre kunders behov i hverdagen, og den tilbyr kraftig og presis ytelse under ekstreme forhold og temperaturer, sier Norges Country Director John Helmersen. 
– Jeg er sikker på at den unike kjøreopplevelsen som I-PACE leverer, vil bli svært godt mottatt, sier John Helmersen.
Kundene kan bruke strømforsyningen til å varme opp batteriet og kupeen før kjøre-turen. Forvarming/forkjøling av bilen sikrer optimal rekkevidde, ytelse og komfort enten det er veldig kaldt eller veldig varmt. Innstilling av foretrukne ladetider og for-varming/forkjøling kan enten gjøres via det integrerte InControl-systemet i bilen eller Remote App via smarttelefonen, og er like enkelt som å stille inn en alarm. 
I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE. Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologi. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard. Jaguar I-PACE ble avduket i en live global kringkasting 1. mars 2018, og fikk sin offentlige debut under bilutstillingen i Genève 6. mars 2018. Bilen er nå tilgjengelig for reservasjon i Norge og så langt har over 1.400 Nordmenn meldt sin interesse.
Prisen starter på kr. 599.900,- og importøren regner med at i år vil så mye som 50 % av deres totalvolum være elbiler. De første I-PACE forventes utlevert til kunder i august/september 2018 og samtlige Jaguar forhandlere i Norge skal etter planen ha demonstrasjonsbil på plass i løpet av juli/august måned 2018.
– Dette er en veldig viktig bil for Jaguar Land Rover i Norge, selv om vi selvfølgelig ikke må glemme at vi har mange andre spennende nyheter også. For eksempel kompakt crossover SUVen E-PACE som nylig ble lansert, og på Land Rover hvor vi snart skal lansere Range Rover/Range Rover Sport Plug-In Hybrid, avslutter John Helmersen.

FAKTA: Ditt lokale Jaguar merkeverksted

• Du får fikset din Jaguar hos Aarsby Bil AS 
- Adresse: Hvamsvingen 5, 2013 SKJETTEN
- Telefon: 67 20 77 30
• Aarsby Bil AS er et bilverksted som er autorisert for Jaguar, noe som krever stor kompetanse og spesialverktøy. Er du den stolte eier av en Jaguar får den garantert best service hos Aarsby Bil AS som har mange mekanikere med spesialkompetanse på Jaguar!
• Webside: www.aarsbybil.no
• Facebook: www.facebook.com/aarsbybil
• Instagram: www.instagram.com/aarsbybilskjetten


Følg IN magasinet på Facebook