Hjem » Bergen »  Inspirere og hjelpe kunden

Inspirere og hjelpe kunden

Sommeren er en av årets to høysesonger for salg av alle typer fotoprodukter i FotoKnudsen sin butikk i første etasje på Vestkanten. Butikksjef Erik Sevald og hans fire ansatte har lang erfaring innen bransjen og strekker seg langt for å løse kundenes ulike utfordringer og problemer.

FotoKnudsen AS – Norges største fotospesialist gjennom 50 år har er en visjon om å inspirere og hjelpe kundene til å bevare og dele minner og opplevelser. Mange synder stort med lagring av bilder. Er du en av dem som har bildene dine liggende på pc eller minnebrikke uten noen form for backup og ikke helt vet hvordan du lagrer bildene dine på ett sikkert sted. Ta turen innom en av de åtte FotoKnudsen butikkene i Bergen. De hjelper deg med å komme i gang med lagring av foto i FotoKnudsens minnebank. Ett annet alternativ er å besøke FotoKnudsens hjemmeside. Her får du tips og råd om det meste innen foto, hvordan lage en flott og personlig fotobok, scrapbooking, fotografering med speilrefleks, kompakt eller hybridkamera, oppbevaring av bilder / minnebank, tips fra fotobloggere bare for å nevne noe.

Article image

Selger speilreflekskamera som aldri før

Butikksjef Erik Sevald liker å kalle butikken for «fotobutikk for familiefotografen» og mener at den store salgsutløsningen skjer når ferie - og skattepengene kommer. Ikke overraskende velger familiefotografen ett speilreflekskamera i større grad enn tidligere. 
– Vi selger speilrefleks til alle, familier, konfirmanter og barn faktisk. Noen velger hybridkamera som er ett godt alternativ til speilrefleks. Hybridkameraene er ett systemkamera som en kan bytte objektiv på og kjøpe ekstern blitz til men, det har ingen søker eller speil i seg derfor kan det ikke kalles speilrefleks, forklarer Erik Sevald.
Ved kjøp av Canon eller Nikon speilrefleks får du tilbud om tre timers fotokurs i regi av leverandøren i tillegg til god hjelp og oppfølging av butikken. Kurset er best egnet for den som kjøper sitt aller første speilreflekskamera. Du får også en verdikupong med 50 gratis bilder. 
– Kunden reiser hjem og prøver ut kameraet. Kommer tilbake til oss og framkaller de 50 bildene. Så går vi igjennom bildene sammen med kunden. Da får vi ofte spørsmål om kamerabruken, hvorfor bildene ble slik eller hva som kunne vært gjort anderledes, forklarer Sevald 
– Vi synes det er veldig kjekt å hjelpe kunden med å lære kameraet sitt. Vi er opptatt av at kundene skal få best mulige bilder og hjelper til med å finne kamera og tilbehør. Det hyggeligste vi vet om, er når kunder kommer tilbake og bestiller store bilder på lerret av flotte bilder de har tatt. Da vet vi at vi har truffet, avslutter butikksjefen.

Velkommen innom FotoKnudsen Vestkanten for en hyggelig fotohandel.

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne