Hjem » Romerike » Hjem & fritid »  Inspirasjon til badet

Inspirasjon til badet

Mange drømmer nok om et nytt bad, og hos Oslo VVS Senter på Furuset finner du et stort utvalg ulike baderomsløsninger fra en rekke anerkjente leverandører som vil gi deg både inspirasjon og nye ideer til baderommet.
Article image

Oslo VVS Senter er Oslos største VVS-forhandler og her finner du alt du måtte ha behov for innen bad og VVS-utstyr. Ofte kan det kanskje være vanskelig å orientere seg i jungelen av baderomsløsninger, men med nesten 3000 kvadratmeter utstillingslokaler fordelt på deres tre butikker på Furuset, Kolbotn og Rud er du nærmest garantert å finne akkurat ditt drømmebad! Oslo VVS Senter har holdt til i Strømsveien på Furuset i snart 15 år, og daglig leder Kåre Andersen forteller at fokuset hele tiden har vært å møte kundenes krav i forhold til kvalitet, utvalg, pris og kompetanse. Butikken kan friste med et enormt utvalg og i deres store utstillingslokaler kan du se en rekke ulike modeller av alt fra badekar, dusjløsninger og toaletter til kraner, blandebatterier og baderomsinnredninger. Her kan du både få inspirasjon og nye ideer, samtidig som de som jobber her alltid står klare med gode råd og veiledning slik at du får de løsningene som passer best til nettopp ditt hjem.

 

Article image

Kvalitetsprodukter

Enten du skal totalrenovere badet eller bare ønsker å friske opp med litt nytt tilbehør, finner du det du trenger hos Oslo VVS Senter. De kan tilby løsninger både for små og store baderom, og har et stort spekter i de ulike prisklassene slik at det er noe for enhver lommebok. Kvalitet står alltid i høysetet, og du er garantert å få det ypperste enten du er på utkikk etter en rimelig løsning eller et stort, komplett bad med designermøbler. Og med over 30 leverandører er det noe for alle smaker og stiler. Blant annet finner du produkter fra ledende leverandører som Dansani, Aspen, Duravit, Ifø, Scala Bad, Porsgrund, Tema Bad, Hafa,
Oras og INR. Butikksjef Nina Andersen forteller at de synes det er viktig med store utstillingslokaler hvor kundene kan oppleve hvordan ting faktisk ser ut i virkeligheten.
– Vi synes det er viktig at man skal kunne ta og føle på ting, og det blir også lettere å se muligheter og løsninger når man har produktene foran seg enn om man bare blar i en katalog. Vi skifter utstillinger ofte og butikken er hele tiden oppdatert. I tillegg har vi et stort lager, slik at om man får et plutselig innfall om at man vil ha et nytt dusjhjørne har vi rask leveringstid. Det er passer ikke alltid med standardmål på alle bad, og hos Oslo VVS Senter er de også behjelpelige med å bestille spesialløsninger som passer nøyaktig inn på ditt bad. Alle som jobber her har høy faglig kompetanse, slik at du kan få eksperthjelp til å velge de løsningene som er riktige for å møte akkurat dine behov.

Article image

Baderomstrender

Også innen baderomsinteriør er det skiftende trender, og akkurat nå går det mye i stramme linjer med en firkantet, ren stil både når det gjelder innredninger, toaletter og badekar. Det skal være enkelt, stilrent og tidløst, og prikken over i’en er gjerne en stilig firkantet vask. Mange av de store leverandørene satser på praktiske skuffeløsninger i innredningene, noe som er både funksjonelt og elegant.
– Det går mye i hvit eller sort høyglans når det gjelder innredninger, men også litt mørkere tresorter med dører i farger som valnøtt eller kaffe er populære, sier Nina. – Minimalismen er fremdeles gjeldende, samtidig som det litt nostalgiske med noe rundere former også er på vei tilbake. Det skal helst være duggfrie speil med integrert belysning, og LED-belysning er veldig populært. Dusjen skal helst ha klart glass og minst mulig profiler, og mange velger en løsning hvor den står rett på gulvet og hvor man kan slå dørene inn for å spare plass. Mange ønsker også veggmonterte toaletter, som nå har kommet ned på det samme prisnivået som gulvmodellene. Oslo VVS Senter får hele tiden inn spennende nyheter, og i vår kan de blant annet tilby noen superminimalistiske baderomsinnredninger fra Spania.
– Vi ser at kundene har blitt mer bevisste de siste årene, og mange leser både interiørblader og bruker nettet slik at de er orientert i forkant, noe vi synes er veldig gøy. Det er også en økende etterspørsel etter litt spesielle ting og merkevarer fra kjente designere som Arne Jacobsen og Philippe Starck. Vi er opptatt av at kundene skal være fornøyde, og strekker oss langt for at alle skal få akkurat det badet de har drømt om, sier Nina som ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos Oslo VVS Senter.

Tekst: Mona Gullstein  Foto: Mona Gullstein, Aspen & Oslo VVS