Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Inspirasjon for folk flest – LIVSSTILMESSE

Inspirasjon for folk flest – LIVSSTILMESSE

Ramsvik & Ramm frisørene gjentok suksessen fra i fjor og arrangerte Livsstil Bergen 2013 den 21. og 22. september på Radisson Blu Royal Hotell på Bryggen. Kongesalen var fullspekket med det meste av hva Bergen har å tilby innen hår/mote, trening/kosthold og skjønnhet/velvære.

– Vår opplevelse av livsstilmessen er at dette er noe Bergen trenger. Publikum har vist stor interesse for de temaene vi jobber rundt. En annen hovedgrunn er at vi synes det er unødvendig at en må reise østover for å finne noe lignende messe når vi har så mange bedrifter som har så mye flott å by på lokalt, sier Kristin Blytt Davidsen, adm. dir. i Ramsvik Frisør/Ramm av Ramsvik, som sammen med daglig leder i Timeout Messer, Halfdan Haukeland, er arrangør av messen.

Positive tilbakemeldinger

Suksessen fra i fjor var intet unntak i år. Gjennom hele helgen var det full trøkk i Kongesalen med sine 1800 gjester. Tilbakemeldingene fra utstillere, foredragsholdere og publikum var bare positive. Utstiller og foredragsholder på messen, Irene Stana mener at denne messen er veldig bra for Bergen og hun er selv veldig glad for at hun fikk anledning til å ha stand på messen.
– For meg handler ordet livsstil om å gjøre de rette valgene for kropp og sjel. Hvordan du velger å leve ditt liv. Min intensjon med foredraget jeg holdt begge dager under messen « Med trivsel som drivkraft» er å belyse at en kan velge ting som er mer helseforebyggende. Kort fortalt handler det om å ta seg tid til sin egen kropp samtidig som en tar vare på miljøet, forklarer Irene Stana, som i denne sammenheng var på messen som foredragsholder og konsulent for det økologiske produktet John Masters Organics.

God miks

Publikum ble inspirert og veiledet av dyktige aktører innen skjønnhet og velvære, gjennom hele helgen. I hver eneste bod ble en tatt i mot av dyktige, profesjonelle, smilende og blide mennesker som bare ønsket det beste for deg innen sitt felt. Alt fra trening, kosthold, livsstils-reiser, coahcing, plastisk kirurgi, tannhelse, personlig pleie og høstens hår og mote trender, for å nevne noe. Den faglige biten fikk også en stor plass på programmet også i år. Hele ni foredrags holdere inspirerte publikum med ulike tema som kosmetisk kirurgi, ryggplager, endring av livsstil, rynkefjerning med Botox og Restylane, hår og motetrender, trivsel og yoga.

Show

Det blir med nesten helt stille i Kongesalen, forventningene stiger og publikum blir dratt mot scenen i det en hører den kjente stemma til konferansier Malene Vilnes, radiovert i Radio 1. Klokken er 14:00, messens høydepunkt står for tur «Hår og Moteshow». Høy musikk og florende lys flimrer over hele scenen, publikum får en overraskende underholdning da to profesjonelle dansere kommer frem på scenen og danser frem årets høst mote etterfulgt av modeller med ulike trend frisyrer og antrekk fra Brika, Twisted, Twisted Sister, Huset Verdi og Vrimmel. 
Kristin og Halfdan kan smile fra øre til øre med god grunn også dette årets har arrangørene klart å inspirere og underholde publikum samt gi dem alt av det de trenger pluss litt til for å kunne endre sin egen livsstil. 
– Moteshowet er så klart høydepunktet for publikum, men vi har også underholdning underveis gjennom programmet. «Los Tres» et lokalt band, bidro med sine tre korte frekvenser av feelgood musikk, Elixia presenterte treningsshow fra scenen og ellers har det vært ulike konkurranser der en kunne vinne flotte premier. Vi er nok engang veldig fornøyde med arrangementet. Fått massevis av gode tilbakemeldinger fra både utstillere og publikum. Det er stor enighet om at dette er et arrangement Bergen trenger, understreker arrangør Kristin Blytt Davidsen avslutningsvis.

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne

Følg IN magasinet på Facebook