Hjem » Oslo »  I ny drakt

I ny drakt

Hos Tante Pose på CC Vest finner du lekre og trendy antrekk til barn og unge fra internasjonalt anerkjente merker. Etter oppussing og utvidelse av lokalene kan de nå dessuten friste med splitter nye shop-in-shops med Tommy Hilfiger, Ralph Lauren og Petit Bateau. Med andre ord er det vel verdt å ta turen!

Etter nesten 28 år i de samme lokalene på CC Vest er Tante Pose et kjent og kjært navn for mange. Her finner du merkeklær til jenter og gutter i alderen 0-18 år og i januar kunne de invitere både gamle og nye kunder til en nyoppusset butikk. Lokalene har også blitt betydelig større, noe som medfører et enda bredere utvalg. I tillegg har de nå fått egne shop-in-shops med Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Petit Bateau.
Den nyoppussede butikken er lys og innbydende, med innredning laget av et orgelmakeri i Fredrikstad. 
– Vi utvidet utvalget på våre beste merker samtidig som vi totalrenoverte hele butikken. Oppussingen og utvidelsen har blitt tatt veldig godt imot av kundene våre, forteller daglig leder Klaus Boye Ørnlund.
– Vi har ventet lenge på å få større lokaler, faktisk har vi hatt dialog med senteret på dette i hele ti år. Siden vi har holdt til i de samme lokalene i snart 28 år ønsket vi ikke å flytte på oss. Så vi er veldig glade for at muligheten endelig bød seg. Og det var også viktig for oss å bevare noe av det gjenkjennelige preget under oppussingen.

Klassisk og trendy stil

Butikken er oversiktlig og enkel å finne frem i. Kombinert med fire store prøverom ligger alt til rette for en enkel handletur. I tillegg har de nå fått en egen barnekrok rett utenfor dørene hvor barna kan klatre eller se på tegnefilm mens mor og far handler. Akkurat nå er sommerens nyheter kommet i hyllene og butikken formelig bugner av flotte farger.
Hos Tante Pose finner du dessuten alt du trenger til antrekket, fra ytterjakker til flotte hårstrikk. Stilen er klassisk og trendy, samtidig som du alltid får det lille ekstra. 
– Nå har vi mulighet til å vise frem klærne på en helt annen måte, samtidig som vi kan ta inn mer av de kundene våre har etterspurt som Petit Bateau. Tidligere har vi bare hatt undertøy fra dette merket, men nå har vi tatt inn hele kolleksjonen. Vi har også utvidet utvalget fra Ralph Lauren og Tommy Hilfiger. Tror faktisk er vi den eneste butikken i Norge med en egen Ralph Lauren shop-in-shop ved siden av den rene Ralph Lauren butikken. Og denne shopen fra Ralph Lauren har blitt så godt mottatt av vi nå ser på muligheten for å lage et hjørne kun for baby. Vi er også en eneste forhandleren av Burberry for barn i Norge. Det har alltid vært viktig for oss å være tro mot konseptet vårt og vi legger mye innsats når vi gjør innkjøp. I tillegg har vi flinke medarbeidere som er ekstremt opptatt av å yte god service, avslutter Klaus og ønsker alle velkommen til nyoppussede Tante Pose på CC Vest! 

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook