Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  I en hage ved elva

I en hage ved elva

Radisson Blu Royal Garden Hotel Er et av Trondheims største hoteller. Her kan du nyte utsikten mot Nidelva og bylivet, slappe av og bare nyte.

 Den egenartede arkitekturen med store glassflater, grønne hager, fristende mat og god service, gjør hotelloppholdet til en behagelig og unik opplevelse. Enten det er i forretningssammenheng eller privat, sørger betjeningen for en god atmosfære og komfort. Med hele 298 rom i ulike størrelser og varianter, kan det her tilbys noe for enhver. Her finnes både enkeltrom, businessrom og ni ulike og delikate suiter med størrelser opp til 140 kvm. 

 

Lettvint

 Med et kongressenter på over 1300 kvm er det mulig å arrangere møter og kongresser for opptil 650 personer. Det skal være lettvint og enkelt å tilbringe tiden sin her, og personalet er opptatt av nyheter og løsninger for kundene. Trenger man fremkomstmiddel under oppholdet kan pakkeløsningen «bo og bil» være løsningen. Always leiebiler ligger i selve hotellet og står alltid parat med å finne bilen for dine behov. Med inkludert parkering og bomavgift er det enkelt å komme seg fra a til å. Etter en travel dag eller en lang reise kan man slappe av ved hotellets rekreasjonssenter Her finnes både svømmebasseng, badstue, solarium, boblebad samt treningsfasiliteter.

 
Article image

Frisk og opplagt

 Det svanemerkede hotellet har høyt fokus på nytenking og trivsel Et nytt konsept ble nylig utviklet innen mat og servering til møte og konferansevirksomhet. Bakgrunnen for produktet som kalles Brain Food baseres på forskning som viser at riktig mat til riktig tid, betyr bedre innlærings- og konsentrasjonsevne, kortere reaksjonstid og lavere stressfølelse. Deltagerne for dermed servert sunn mat hyppig gjennom hele dagen.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger. Folk har mer energi og er mer våkne gjennom hele dagen, sier salgsdirektør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel Hilde Alice Kvernrød. Hun stortrives i jobben sin ved hotellet som hadde 25 års jubileum i 2009. 
 
Article image

Kulturelt påfyll

 Det mektige hotellet er også opptatt av det typiske norske og profilerer julen med sitt kjente himmelske julebord. Her kan man nyte deilig tradisjonsrik mat i tillegg til noen internasjonale varianter, både i bedriftsammenheng og sammen med familien. Hver søndag i desember tilbys smakfulle juleluncher med velfylte godsaker av både kalde og varme retter.

– Det er viktig å vise de ansatte ved arbeidsplassen sin litt ekstra omtanke slik at man føler seg verdsatt, mener Kvernrød som har måttet utvide konseptet på grunn av den store populariteten. En annen stor suksess ved dette hotellet er det årlige arrangementet fra Nidaros Blues festival. Mulighetene er mange for å få med seg musikalske innslag når man overnatter her.
 
Article image

Veldedighet

 Hvert år bidrar hotellkjeden med responsible business. Gjennom ulike aktiviteter og omsetting gir de pengebeløp til Childhood foundation og Strømme Stiftelsen. Dette går blant annet til skoler i Afrika.

– Det er viktig å ha perspektiv på virksomheten, med fokus på lønnsomhet og omsetting i sammenheng med å bidra for samfunnet, sier Kvernrød som ønsker velkommen til en hotellopplevelse uten om det vanlige.
 
Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Stine Marie Larsen