Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Hvor ble sommeren av?

Hvor ble sommeren av?

Som normalt har en deilig høst inntatt Trøndelag, med sol og følelsen av sommer. Mange er godt i gang med fårikåltid, planlegging av julebord, peiskos og gullrekken på NRK. Alt er som det skal være.

 Men, – hvor ble sommeren av? Hver vår gleder de fleste seg til en lang og deilig sommer med masse fri, etterlengtet sommerferie med familien eller gode venner. Daglig ser vi gode reklamer med drømmende bilder der vi ligger på en hvit sandstrand med sand mellom tærne og en paraplydrikke. Liver er herlig, og vi drømmer oss bort!

Vårt lille land

 Endelig juni, og det finnes ikke et land som er grønnere og vakrere om sommeren enn vårt lille land. Så skjer det år etter år; - masse regn, dårlig vær og temperaturer som ikke føles som sommer. Vi er jo alle dyktige til å prate om det og hvor ofte hører man ikke, – «i morgen blir det nok bra…»

 
For oss som jobber i VIA Tours Tvete, skal sommermånedene normalt være en stille periode, da de fleste har kjøpt sine sommerferier. De siste årene har vi merket en stor økning av kunder som kommer i siste liten for å bestille sin sommerferie. Utfordringen er at i høysesongen er det knapt en reise å finne, da det beste er utsolgt. Det føles alltid trist å måtte si, beklager men din drømmeferie finnes ikke, samt vi har nesten ingenting å tilby. Da blir det hytta i år også, eller kanskje en biltur til tante Janne på Dombås!
 
Royal Caribbean
Royal Caribbean

Forventninger

 Hvorfor ikke planlegge neste sommerferie i god tid? En del av ferien er å ha noe å se fram til. Jeg husker selv som liten, da min familie i god tid planla neste ferie samme. Hvor skal vi reise? Skal vi i år til Mallorca, eller kanskje prøve cruise i Middelhavet?

Til neste sommer blir det Mallorca! Det er ingenting som er mer gøy enn å glede seg i god tid. Tenk, nå er det bare et halvt år til ferien, og nedtellingen og drømmene er for mange en viktig del av ferien. 
 
Article image

VIA Tours Tvete

 VIA Tours Tvete har 4 byråer i Trøndelag. I Trondheim/Prinsensgt, Orkanger, Stjørdal og Verdal. Alle byråene tilbyr det kunden ønsker. Vi har reisekonsulenter med lang erfaring som har reist rundt i verden, vi er dyktige på de fleste charteroperatører, cruisespesialister og vi hjelper til med å skreddersy din ferie slik du selv ønsker den.

Hvorfor skal du bruke oss? I disse moderne tider, kan alle i ro og mak sitte hjemme og bestille selv sin ferie. Internett er vår største konkurrent, og både fly, hotell og charter kan bestilles. Det er ikke dyrere å få profesjonell hjelp fra en reisekonsulent, samt tryggheten ifm bestillingen er god å ha. En tankevekker er askeperioden på Island. Daglig i denne perioden fikk vi mange telefoner fra fortvilte reisende som selv hadde bestilt sin tur på nettet. Hva gjør vi nå? Vi kommer ikke gjennom til nettoperatøren. Vi får ikke avbestilt. Kan dere hjelpe oss! Dessverre måtte vi da svare at det er kun nettet du kan prate med. Da er det viktig å ha den tryggheten som vi tilbyr, samt vi er medlem i reisegarantifondet.
 
Article image

Trender for sommeren 2012

 Trøndere har fortsatt charterreiser som favoritt nr 1, og ut fra Trondheim Lufthavn Værnes er det fortsatt Hellas, Spania, Kroatia og Bulgaria som går igjen år etter år.

Vi er godt i gang med sommerens bestillinger. Husk, om du bestiller nå, er det kun depositum som betales etter bestilling. Resten betales ikke før 45 dager før avreise. Bestiller du nå, er valget større, samt du får det du ønsker!
 
Crusietrenden vokser, og flere og flere ønsker denne form for avslappende ferie. Vi er godt i gang med bestillinger for neste sommer, samt 2013. Middelhavet er mest populært, og RCCL og Celebrity Cruises seiler innom mange ulike destinasjoner. Tenk deg å komme til et nytt land, en ny destinasjon uten å måtte pakke kofferten, eller stå opp tidlig på lugaren og innta frokosten på balkongen med en ny panoramautsikt. Det er ferie det!
Vi skreddersyr ofte med fly, overnatting i 1-2 netter, så cruiset.
 
Velkommen innom et av våre byråer for en hyggelig ferieprat, eller ring vårt ferienummer 73489900 og avtal et møte med en av våre reisekonsulenter.
 
Vi skreddersyr din neste ferie allerede nå!
 
Tekst: Cato Melkstavik/VIA Tours Tvete