Hjem » Interiør & design »  Husets varmende hjerte

Husets varmende hjerte

Skandinaviske linjer dominerer danske Rais, en peisprodusent som fokuserer på peisen som husets hjerte. Hos Varmefag på Forus vil flinke peiseksperter hjelpe deg med å finne «Det du egentlig ønsker deg!»

Som Norges største peiskjede er Varmefag et trygt valg om du skal investere i en ny peis eller ovn til hjemmet. De fører sine leverandører eksklusivt i Norge, deriblant det danske merket Rais. Med mottoet «Art of Fire» er Rais stadig i utvikling, og leverer det beste innen teknologi og design. Men hvorfor investere i en ny peis eller vedovn? 
– Et moderne ildsted vil høyne verdien på boligen din, og er en investering for livet, sier Kjetil Gryte, daglig leder hos Varmefag på Forus. 
– I nye hus trenger man ikke peisen bare for varme. Det er like mye for stemningen, kosen og komfortens skyld at folk velger å skaffe seg et ildsted. Både synet, lukten og lyden av en peis gir oss gode assosiasjoner, og den blir et naturlig samlingspunkt i huset.

Det danske merket Rais har mottoet «Art of Fire». De er i stadig utvikling, og leverer det beste innen teknologi og design.

Kvalitetsstempel

Rais sine peiser og vedovner kan brenne med lav effekt, slik at ikke huset blir overopphetet. Produsenten er opptatt av miljø, og alle deres peiser og vedovner er svanemerket. Estetisk er det peisenes stilrene linjer som kjennetegner Rais. Flere av ildstedene gir panoramaeffekt ved å ha tresidig innsyn, slik at man føler flammen er i rommet. Man har også mulighet til å nyte åpen flamme ved å heve glassruten på enkelte modeller. 
– Med sitt stilige design og overkommelige priser har Rais blitt en svært populær leverandør av ildsteder, forteller Kjetil. 
– Danskene er kjent for topp design, dansk design er rett og slett et kvalitetsstempel når det kommer til design og interiør.

Faglig oppfølging

Varmefag tilbyr gratis befaring til alle sine kunder. På denne måten kan fagfolk gi en teknisk og estetisk vurdering i hjemmet før man går til anskaffelse av nytt ildsted. I tillegg får man god oppfølging av de ansatte i butikken, som er lokalisert rett ved siden av Tvedt-senteret på Forus. 
– Et ildsted er ikke lenger et sted man bare bruker til oppvarming av boligen, sier Kjetil. 
– Det er et sted for sosialisering og avslapning, samtidig som det gir et eksklusivt og moderne preg til hjemmet.

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Rais

Følg IN magasinet på Facebook