Hjem >  Husets hjerte

Husets hjerte

Ønsker du deg nytt kjøkken, men synes det er vanskelig å planlegge et kjøkken som både er flott å se på og samtidig funksjonelt? Hos Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign sin butikk på Skøyen får du eksperthjelp slik at du får akkurat det kjøkkenet du har drømt om!

Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign holder til i Karenslyst Allé og er den perfekte rammen rundt de mange lekre innredningene fra Svane Kjøkken. Her får du hjelp til alt fra en helhetlig planløsning og møbleringsplaner til belysning og valg av materialer og farger til alle husets rom. I butikken med produkter fra Svane Kjøkken har kundene dessuten mulighet til å se og føle på materialer og mulige løsninger.
– Siden butikken består av både Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign kan vi tilby kundene både interiørdesign og produktene fra Svane Kjøkken, forteller innehaver Tove Seberg.

Dansk håndverk

Alt fra Svane Kjøkken designes og produseres i Danmark. De har fokus på kvalitet, kreativitet, fleksibilitet og høy standard for gode priser. Svane Kjøkken har dessuten et stort utvalg forskjellige bredder på skap og skuffer.
– Dansk håndverk og design sørger for skikkelig kvalitet og de mange valgmulighetene inspirerer til kreativitet.

Skal du pusse opp?

– Det er viktig å tenke helhetlig når du går i gang med oppussing. Da slipper du å oppleve at når du er ferdig med et rom så glemte du å se mulighetene videre, forteller Tove.
Selv om du bare skal pusse opp kjøkkenet i denne omgang er det viktig å ha en plan og sikre at valgene du tar er fremtidsrettet.

Samlingspunktet

Kjøkkenet har de siste årene utviklet seg til å bli hjertet i boligen hvor familie og venner samles.
– Vi åpner i større grad opp mellom rommene og kjøkkenet blir mer synlig, og det er det viktig og ta hensyn til i planen og i de valg en gjør. Det å velge kjøkken handler om mer enn bare å velge en modell. Det handler like mye om å velge et kjøkken som passer inn. Vi kaller det helhetsopplevelsen. Vår kompetanse dekker både kjøkken og interiørdesign. Det gjør at vi kan hjelpe deg med å velge riktige og spennende løsninger. Et kjøkken litt utenom det vanlige. Som er unikt og litt deg. Som leverer trivsel år etter år.

Badet og walk-in closet

Ved materialvalg til badet så husk at det ikke er nødvendig å flislegge hele badet. Bruk også malte flater det gir variasjon i material-valg og ikke minst mulighet til forandring med et et enkelt malingsstrøk.
Walk-in closet har kommet for å bli, de fleste av oss som pusser opp forsøker å finne en løsning for dette populære rommet for oppbevaring, som gir oss den store oversikten. Husk at en walk-in closet kan med stor fordel være tilknyttet badet i stedet for soverommet.
Planlegger du å pusse opp kjøkkenet eller andre rom i huset anbefales du å ta turen innom butikken på Skøyen. Her vil du finne ny inspirasjon og få gode råd som vil gi deg ditt drømmehjem!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook