Hjem » Stavanger » Mat & drikke »  Hurra for høsten!

Hurra for høsten!

Høsten er en spennende tid for mange – blanke ark, nye utfordringer, og ikke minst; årets høstmote på MagasinBlaa! Her viser vi en smakebit på høstens motenyheter på senteret i Stavanger sentrum.

Det er alltid noe som skjer på MagasinBlaa. Stavangers blå juvel gjør det igjen denne høsten, med et spennende nytt matkonsept i første etasje. Deja Vus lokaler blir forvandlet til en restaurant med det eksotiske navnet Kita.
– Dejavu Delikatesser stenger dørene og Dejavu KITA tar over stafettpinnen. De vil servere deg lekre retter med norske råvarer og japanske smaker, forteller senterleder Anne Kristine Waage.
Den nye restauranten åpner 10. September.

MagasinBlaa er kjent for ekstra lekre butikker, og akkurat nå er de fylt opp med nydelig høstmote.
– Høsten er preget av flotte farger, fra varm rustrød til kald sjøgrønn. Tenk lag på lag med masse deilige stoffkvaliteter. 70-tallstrenden er ennå med oss; slengbukser, semsket skinn og masse print, forteller Anne Kristine.
Marianne Øvergård hos SO legger til at vester og fuskepelser er riktige plagg å satse på, i tillegg er kombinasjonen blonder og skinn en fin og kontrastfylt kombinasjon.
Bli med inn da, vel!

Tekst & foto: Lina Grotmol




Følg IN magasinet på Facebook