Hjem » Helse & velvære »  HUDFORBEDRING I TOPPKLASSE

HUDFORBEDRING I TOPPKLASSE

Oslo Hudpleieklinikk jobber etter et mantra: Å være først ute med det siste innen kvalitetsbehandlinger. Nå tilbyr de V-Soft Lift, en banebrytende ny behandling som strammer opp og fornyer ansiktet uten å være invaderende eller forandrende.

Hudpleier Linn Røste Moe ser på resultatene fra testen. Fargene minner om trafikklys for en grunn: Rødt for nei-mat, gult for tja-mat, og grønt for ja-mat.

I lyse trivelige lokaler finner man et bredt spekter av behandlinger som tilfører, fornyer, former og forbedrer. Man skal ikke forandres, men bli fornøyd med seg selv og det man daglig møter i speilet. Det er ikke overfladisk å ville føle seg vel, og det er viktig for selvfølelsen å føle at man ser ut som den man føler seg som innvendig, ifølge daglig leder Anne Berit Eide:
– Å være venner med det man ser i speilet gjør noe godt for en. Hvorfor skal man da ikke gjøre det beste ut av seg selv, om man kan, spør hun.

Til venstre: Øverst før V-Soft Lift behandlilng, 64 tråder midt i ansiktet og 16 tråder i pannen. Bildet før er fra januar 2014 og nederste bildet er fra mars 2014 etter behandling. Til høyre: Her ser dere forskjellen på før og etter V-Soft Lift behandling av hals.

Sømløst løft

Før skar man av hud ved ørene og dro ansiktet på plass. Man måtte i narkose og fikk ofte et unaturlig resultat. V-Soft Lift fjerner ingenting. Behandlingen kan minne om en fillerbehandling i fremgangsmåte. Tynne medisinske tråder, som absorberes av kroppen, injiseres med en tynn nål dypt i huden der man ønsker et løft. Virkningen kommer umiddelbart, men full effekt oppnås etter rundt 8 til 10 uker.

Forblir seg selv

V-Soft Lift beholder balansen i ansiktet, og man mister hverken mimikk eller forandrer karakter. Ingenting annet enn aldringstegn blir borte, så man ser ikke annerledes ut – utover å bli en yngre versjon av seg selv. 
Ifølge Eide er det viktig at all behandling utføres av godt utdannet personale som vet hva de driver med. Derfor har Oslo Hudpleieklinikk knyttet til seg Dr. Joel Touma. Han er den eneste legen i landet som er sertifisert til å gjøre denne behandling, og er Master Trainer i injeksjonsteknikk og ansiktsestetikk.
– Det er viktig å hverken bli feilbehandlet eller overbehandlet. Man må tenke seg om og virkelig vurdere hvem man går til, sier hun med bestemt mine.

Dr. Joel Touma er er sertifisert Mastertrainer innen V-Soft Lift.I Norge utfører han alle sine behandlinger i Oslo hudpleieklinikk.

Man blir det man spiser

– Vi blir det vi spiser, og det er faktisk mulig å spise seg yngre. Vi tilbyr derfor også matintoleransetest til våre kunder, sier Eide. 
Ifølge henne vet ikke 3 av 10 at de har en matintoleranse. Dersom man har det uten å ta hensyn til det, er det voldsomt belastende for kroppen og slår ut svært så negativt. Hvordan det står til med tarmsystemet vårt og lungene våre gjenspeiles i hudkvaliteten, og kan vise seg som tørr hud, akne, rynker, vann i kroppen og andre plagsomme tilstander. Å basere seg på å skulle bruke mye kremer og kosmetiske behandlinger, er ikke noe som i lengden vil gi vitalitet i like stor grad som det å være sunn og frisk fra innsiden.    
    Matintoleransetesten utføres i samarbeid med den kjente portugisiske legen Miguel Stanley. Det tas en blodprøve på klinikken, og denne sendes så til laboratoriene i Portugal. 3-4 uker senere får man resultatene. Prøven testes mot 217 matvarer, og man får en nøye analyse på varer man tåler, hva man bør holde seg helt unna, og hva man skal være forsiktig med. 
– Det finnes mange tester på markedet, men denne er en av markedets sikreste. Den har vært dobbelt blindtestet mange ganger og avgitt samme resultat hver gang, forteller hun og legger til at med testen følger det veiledning og råd fra klinikken basert på resultatene i forhold til hva man bør spise. For eksempel hvilke matvarer man kan benytte seg av istedenfor de man ikke tåler. Testen koster rundt 4500 kr, og er en øyeåpnende engangsinvestering i egen helse som kan bidra til å bedre mange tilstander, og i noen tilfeller, fjerne dem helt.

Dyktige eksperter

– Det er veldig viktig for Oslo Hudpleieklinikk at kundene er komfortable, fornøyde, og i trygge hender. Våre medarbeidere er blant landets beste eksperter på sine områder og vi tilbyr gratis konsultasjoner ved alle våre klinikker, avslutter hun.

FAKTA: Behandlinger hos Oslo Hudpleieklinikk

Behandlinger som utføres i Oslo Hudpleieklinikk: V-Soft Lift, Skin scanning hudanalyse, Matintoleransetest, Hudpleie, Hudpleie med strømbehandling, Acnebehandling, Arrbehandling, Hudsliping, Green Peel, Kjemisk peeling, Rynkebehandling, Endymed Liftbehandling RHF, Vital injektor Mesoterapi, Restylane, Botox, Elektrolyse, Karbehandling, Pigmentbehandling, Permanent hårfjerning IPL, Autorisert medisinsk fotpleie, Makeup tatovering, Form og farge bryn, Farge vipper, Pedicure, Manicure og Hårfjerning med voks.

Tekst: Mia Natalí Ravn | Foto: Mia Natalí Ravn & V-Soft Lift

Følg IN magasinet på Facebook