Hjem » Helse & velvære »  Høstens sminketips

Høstens sminketips

Denne høsten er det markerte øyne og lillatoner som gjelder. Sminken kan gjerne være litt dramatisk. Er du en av dem som er litt usikker på hvordan få det til å se delikat ut? I Bogstadveien 30 kan du få tips og hjelp fra erfarne make-up artister.
Article image

– Tanken bak Make Up Store sitt konsept er å gi kundene våre kunnskap om hvordan de kan bli dyktige til å legge sminken selv, forteller Siw Johansen, daglig leder i Make Up Store Bogstadveien, som har 15 års erfaring i bransjen.

Article image

Make-up kurs

Alle ansatte i Make Up Store blir trent i å kommunisere og lære kundene i å sminke seg selv. Du kan velge mellom to typer kurs, personlig eller gruppetime. En personlig timer varer en time og går ut på at make-up artisten sminker deg og kommer samtidig med tips og råd. En gruppetime varer i tre timer og forgår på kvelden. Den er litt rimeligere og passer fint for en jentegjeng på minimum fem personer. Da legger make-up artisten sminke på en og så får de andre prøve selv under veiledning.
– Det spesielle med disse timene er at du får valgfrie produkter til verdien av den prisen du betaler, forteller Siw.
– Samt at alle som jobber her er make-up artister som kjenner produktene godt.

Article image

Alle fargetoner

Make Up Store er et svensk konsept og startet som en skole, International Make Up Center, for 15 år siden. Gründerne syntes at det fantes få gode produkter på markedet og bestemte seg for å skape sin egen kolleksjon sminke som i utgangspunktet var for make-up artister. Den ble så godt mottatt at de bestemte seg for å utvide kundegruppen sin slik at også vanlige kvinner og menn kunne kjøpe produktene. De er nøye designet slik at de skal passe både for menn og kvinner.

– Det som kjennetegner produktene våre er fargeutvalget, sier Siw og peker på tubene og krukkene som står i hyllene. Make Up Store fører dessuten mineralmake-up beregnet på dem som har sensitiv hud og ingen av produktene er testet på dyr.

Article image

Inspirasjon

Make Up Store har alt du trenger av sminke bl.a. foundation, pudder, øyenskygge og leppestift. Samt annet tilbehør som sminkepung, børster, hud- og hårpleie og egen parfyme.
Hver vår og høst lanserer de en ny look. Czarinna heter høstens look som henter inspirasjon fra tsar-epoken i Russland med sine lekne kupler i Kreml og de fantastiske fargespekterne i Fabergè eggene. Denne looken innholder farger som: nougat, gull og lavendel.
– Kom gjerne innom og sjekk ut produktene våre og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte looken til hverdag og fest, smiler Siw.

Tekst & foto: Nadina Helen Bakos