Hjem >  Høstens nyhet fra Slettvoll

Høstens nyhet fra Slettvoll

På 1970- og 80-tallet produserte Slettvoll en rekke møbler i hud, men har de senere årene fokusert på tekstilmøbler. Nå er endelig hud tilbake for fullt; den store nyheten fra Slettvoll denne høsten er eksklusive hudmøbler.

– I Slettvoll skal kolleksjonen henge sammen, og derfor er det viktig at nye produkter utvikles og testes over tid. Tanken på å produsere hudmøbler igjen har modnet og en ny hud kolleksjon presenteres denne høsten, sier butikksjef for Slettvoll Lillestrøm, Ann Rosalind Fredriksen.
For Slettvoll er det viktig at den nye kolleksjonen kan kombineres med eksisterende møbelmodeller og tekstilkvaliteter.

Kvalitetsprodukt

Det finnes et stort utvalg av hudkvalitet på markedet, og høstens hudkolleksjon kan sees i sofaer, stoler, paller, og puter. Slettvolls skinnmøbler er laget i en eksklusiv nubuk hud (eller børstet anilin). Huden kjennetegnes ved at den er gjennomfarget, har kun en lett overflatebehandling og har derfor beholdt sine pustende egenskaper. 
– Overflaten kjennes fløyelsmyk og er god å ta på og sitte i. Hudmøbler vil forandre seg over tid, og det er nettopp dette uttrykket vi har sansen for, sier Fredriksen. 
– Møblet blir rett og slett tøffere når det endrer seg.

Bred kolleksjon

Slettvoll har tidløse møbler som kombineres med spennende interiørvarer. Klassisk moderne er en avdeling med både feminine og maskuline trekk, og høstens farger går i sort, hvit og sand, i en miks av blankt og matt. 
– Farger som brent orange og terraccotta er tøft på et møbel, og selvsagt på puter og paller, sier Fredriksen.
Høstens nye sofamodell, Colin, inngår i City kolleksjonen og modellen kan fås i både tekstil og i hud. I høst presenteres sofaen i en stram, maskulin og tidløs stil. Fargene er sort, mocca, koksgrå, grå, hvit og cognac. 
– Ved å tilføre noe lyst, brunt og cognac til disse fargene oppstår spennende kontraster som skaper liv og spenning, sier Fredriksen. 
Hun legger til at stort sett alle av Slettvolls møbelmodeller kan fås i akkurat den fargen du selv ønsker.

Klassikeren Vinci

Fredriksen viser frem en av høstens nyheter i Slettvoll, Vinci stolen.
– Klassikere går aldri av moten, sier butikksjefen og smiler. 
Stolen er formgitt av en av Norges mest suksessrike designere, Olav Eldøy.
Sammen med designere fra Slettvoll er stolen nylig blitt forbedret og relansert. 
– Hvis noen kjenner igjen designet så kan jeg bekrefte at dette er originalen, men i en forbedret utgave, smiler Fredriksen. 
– Dette er et eksempel på en stol som passer like godt sammen med en sofa i tekstil som med andre hudmøbler. Den kan leveres i både lyst og mørkt skinn og selvfølgelig også i tekstil.
Slettvolls møbler er produsert lokalt på Stranda på Sunnmøre og er resultatet av innovativt design og utmerket håndverk. Her skreddersys møblene etter kundens ønsker. Du kan velge mellom utallige tekstiler og farger og den trefargen du liker best. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for deg.

Siden 1951

– Slettvoll har møblert alle hjemmets rom siden 1951. Møblene er tidløse og komfortable, sier Fredriksen. 
Samtidig som Slettvoll er lokalt forankret, ser selskapet utover mot verden. 
– Slettvolls kunder er stilsikre og svært opptatt av internasjonale trender, sier Fredriksen 
Slettvoll tilbyr dessuten uovertruffen service, tilpasset hver enkelt kunde, og fagkompetansen hos konsulentene er svært høy.
– Vi utfører hjemmebesøk og tegner forslag til møbleringsløsning, gir anbefaling om riktige møbler og stoffer for sitt bruk. Det skal være enkelt og trygt for kunden å handle hos Slettvoll.
Slettvoll på Lillestrøm har holdt til i byen i over 10 år. I mars hadde butikken en reåpning i nye lokaler i Storgata 6. Butikken opplever sterk vekst og har fått et godt fotfeste hos den bevisste interiørkunden i distriktet. Fredriksen inviterer til et hyggelige butikkbesøk og lover deg en spennende miks av møbel og interiørvarer. 
– Vi hjelper kundene våre med å skape elegante, lune og tidløs hjem, avslutter hun. 

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook