Hjem » Klær & mote »  Høstens klokkenyheter

Høstens klokkenyheter

Innovativt design i vinterlige mørke farger er stikkord som preger høstens og vinterens klokkenyheter fra GANT Time.

Både skinnreimen og urskiven er blitt mer rustikk, og utseendet mer skandinavisk og minimalistisk enn tidligere. Favoritter fra årstidene er gjenoppdaget uten at designet forlater den ikoniske GANT arven av eksklusiv og uformell design.

Hos herrene denne sesongen finner vi blant annet flere mørke og høstlige urskiver i sort og mørk grå. Oppdatert er både Wilmington, Nashville og Freeport fra SS17 kolleksjonen. Når det er sagt er kanskje høstens største nyheter Wilmington og Detroit Lady.
Det sies at bak enhver herreklokke finnes det et fantastisk ur for kvinner. Wilmington Lady er laget for den oppdaterte og trendbevisste kvinnen som lever et hektisk men innholdsrikt liv.

Klokkeserien leveres i tre ulike farger. Her er det skinnremmer i rustikk blå, sort, og brunt hvor detaljer i skiven tar opp fargene fra den myke skinnreimen. 
Vakker er også Detroit Lady i varmt rosegullfarget stål med vinterblå urskive. En klokke like elegant som et smykke. Det blå i kombinasjon med varmt gull gir en god følelse som er helt i samsvar med høstens palett.
Klokkene ble tilgjengelig i butikk fra midten av september. Pris fra 1398,- hos nærmeste GANT Time forhandler.

Om GANT Time

GANT Time klokkene gjenkjennes av en uformell eleganse og iøynefallende design og kan like godt kombineres til kjole og dress som til hverdagsantrekket og en sporty livsstil. GANT Time selges i over 20 land og er tilgjengelig hos mer enn 2500 butikker og GANT Stores verden over. Kvalitet definerer karakteren for GANT klokker. GANT bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt stål, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et område som er kjent for sitt utsøkte lær.

 

Følg IN magasinet på Facebook