Hjem » Sandnes »  Høstens hotteste undertøy

Høstens hotteste undertøy

Dick&Daisy går inn i sin første høst i nye lokaler, og butikken er full av nyheter. Om du liker det sporty og komfortabelt eller feminint og sexy, let ikke videre – hos Dick&Daisy finner du høstens lekreste undertøy!

Det begynner å bli noen måneder siden Dick&Daisy flyttet til Breigata, og den første tiden her har gått strålende, ifølge damene hos Dick&Daisy.
– Vi stortrives her. Folk er flinke til å gi oss tilbakemeldinger, og liker særlig våre romslige prøverom og store, luftige lokaler, forteller Astrid Tjensvold.
Sammen med Marita Lynn Eriksen driver hun undertøyssuksessen Dick&Daisy. Her har de fokus på en god handleopplevelse, og har bestandig to ansatte på jobb samtidig, slik at de kan bidra med den hjelpen kunden skulle trenge.
Høsten er tiden for nyheter, og dette gjelder også i undertøysverdenen. Astrid og Marita trekker frem noen av de spennende merkene vi finner hos Dick&Daisy denne sesongen.

Stjernehjelp

«I’ve been called supermodel, host, entrepreneur, producer, mother, artist, designer. This is my label now.»
Heidi Klum snakker her om undertøysmerket Heidi Klum Intimates. Hun har tatt over som merkets ambassadør etter tidligere supermodell Elle Macpherson. Med sitt vakre og kreative vesen er Heidi Klum med på å videreutvikle merket, i tillegg bruker hun seg selv som undertøysmodell.
– Heidi Klum er utrolig vakker, i tillegg har hun et solid image som suksessfull businesskvinne og modell. Det at hun nå fronter Heidi Klum Intimates ser vi på som veldig positivt, sier Marita.
Undertøyet fra Heidi Klum Intimates består av delikate undertøyssett med nydelige farger og detaljer som blonder og sløyfer. Samtidig er dette en undertøyslinje som kommer i mange ulike størrelser og fasonger.
– Å ha på et lekkert undertøyssett gjør at man føler seg ekstra vel, selv om undertøyet ikke nødvendigvis synes. Og BHene fra Heidi Klum Intimates er så vakre at det ikke gjør noe om det synes, mener Marita, og legger til at lett gjennomsiktige topper er en trend som vil vedvare både denne høsten og til neste vår. Da passer det perfekt å ha en ekstra fin BH under.
– Undertøyet til Heidi Klum Intimates bidrar til at man føler seg pyntet, elegant og sexy til hverdags, sier Marita.

Sporty ikon

90-tallet er over oss med den store logotrenden – navnet på merket skal vise, gjerne med store, fete bokstaver. Bjørn Borg er denne høsten aktuell med sin Iconic-serie, en sporty og komfortabel undertøyskolleksjon i deilig bomull.
Bjørn Borg Iconic finnes til både herre og dame, og kombinerer merkets ikoniske logo med moderne materialer og silhuetter.
– I det siste har vi sett at sporty og komfortabelt har blitt mer populært, forteller Marita.
– Særlig ser vi dette blant de yngre, som gjerne bruker denne typen BH som topp, eller til å sove i. Bjørn Borg Iconic kommer garantert til å bli en favoritt i høst og vinter.

Elegant klassiker

Et merke som Astrid og Marita er ekstra stolte over å ha i butikken, er tradisjonsrike Hanro, som har blitt produsert i Sveits siden 1884. Merket står bak nydelige pysjamaser og deilig undertøy til herre og dame, og kjennetegnes av enkle linjer, kvalitet og eksklusivitet.
– Selv om Hanro er et gammelt og tradisjonsrikt merke, har de også klart å fornye seg. De får til å kombinere tradisjon med innovasjon, forteller Astrid.
Dette ser man blant annet på høstkolleksjonen, bestående av enkle, men sofistikerte plagg til herre og dame.
Hanro er unike av mange grunner, ikke minst fordi de bruker svært få midler på markedsføring.
– Hanro betyr kvalitet i hvert ledd. Dette er en av grunnene til at de ikke trenger å markedsføre seg. Kvaliteten taler for dem; har du prøvd produktene deres, vil du ønske deg mer, sier Astrid.
En pysjamas eller et undertøyssett fra Hanro er heller ikke masseprodusert – de bruker spesielle maskiner og kvalitetssjekker alle varene. Dette gjør at plaggene varer lenge. Stikkord som egyptisk bomull vitner om komfort og kvalitet som man kan føle på huden.
Dessuten bærer Hanro på en morsom «hemmelighet»:
– Marily Monroe har faktisk på seg undertøy fra Hanro i den kjente filmscenen hvor kjolen hennes blåser opp, forteller Marita.

Bli med på innkjøp

Det er med andre ord mye kjekt i vente hos Dick&Daisy i høst. Andre nyheter verdt å nevne er kolleksjoner fra Stella McCartney, Freya og Lilleba; sistnevnte er en annen favoritt hos Astrid og Marita. Dick&Daisy har nemlig byens beste utvalg av merket Lilleba og Herremann.
– Den nye Lilleba-kolleksjonen er i butikk fra slutten av september. Vi gleder oss ekstra mye denne gangen, siden kolleksjonen inneholder nydelig og mykt sengetøy – tillegg til deilige plagg til både barn og voksne, forteller de.
Astrid og Marita ønsker å gi Dick&Daisys kunder muligheten til å bli bedre kjent med merkene og leverandørene, og inviterer derfor til innkjøpskvelder i butikken. Her får man delta på innkjøp fra leverandører, i tillegg får deltakerne mulighet til å si ens mening og stille spørsmål.
– Det betyr mye for oss at kundene våre er involvert, og vi håper å se så mange som mulig på disse samlingene. Slik får vi muligheten til å høre deres tilbakemeldinger, avslutter Astrid og Marita.

Tekst: Lina Grotmol I Foto: Lina Grotmol & pressefoto fra Bjørn Borg og Hanro

Følg IN magasinet på Facebook