Hjem » Sandnes »  Hjertet i hjemmet

Hjertet i hjemmet

Kjøkkenet er av mange sett på som hjemmets viktigste rom. Det nyåpnede kjøkkensenteret på Forus - JKE Design skreddersyr ditt danske kvalitetskjøkken.

Å handle kjøkken kan være en behagelig, spennende og stressfri opplevelse. Det forstår man raskt etter å ha entret dørene på JKE Designs nye utsalg i Stokkamyrveien på Forus. Her møtes man av hyggelig og kompetent betjening, behagelig loungemusikk og et utsalgsmiljø som minner mer om et hyggelig hjem enn et kjøkkensenter. 
– Vi har prøvd å skape en avslappende stemning og en stil som representerer noe litt annerledes, sier daglig leder Mogens Bech. 
For det er nettopp det den nyåpnede kjøkkenbutikken satser på. God design, kvalitet og et rikholdig utvalg i klassiske kjøkken samt de nyeste trendene på kjøkkenfronten.
– Vi har et stort sortiment med utallige muligheter for kunden å gjøre kjøkkenet til sitt eget, sier Bech. 
Alle har ulike behov de vekter. JKE Design har gjennom å være ledende på sortimentsomfang, mulighet for å tilpasse detaljer som er viktige for hver kunde.

Dansk design

I følge Bech går mange norske familier og håndverksmestere for danske stilrene kjøkken. Danskene har en lang tradisjon for møbelproduksjon hvor design, god kvalitet og fornuftig pris er nøkkelord.
– Derfor er det en fordel at JKE Design har så stort sortiment at kjøkkenkonsulenten og kunden alltid kan sette sammen et helt personlig kjøkken, sier han. 
Med de utallige tilpasningsmulighetene kjøkkensenteret tilbyr, møter JKE Design kundenes ulike ønsker og budsjetter. Bech understreker viktigheten av å velge riktig kjøkken: 
– Mange ser på kjøkkenet som hjemmets beste og viktigste rom. Det er her vi samles som familie hver dag og bånd til nye bekjentskaper blir ofte knyttet på kjøkkenet. Derfor skal kjøkkenet selvfølgelig velges med omhu, sier han.

100 års erfaring

For å oppnå best mulig resultat for kundene, leverer JKE Design kompetanse på høyt nivå. Det liten tvil om at det er et erfarent team som møter kundene hos JKE Design. De 8 ansatte har tilsammen nesten 100 års erfaring. 6 av dem har jobbet sammen i en årrekke og har god erfaring i å møte kunders mange og ulike behov. 
Kundeservicen står i høyt fokus og Bech oppfordrer folk som er på jakt etter et nytt kjøkken å komme innom for en titt på utvalget, en kopp kaffe samt å ta en prat.

Nyåpning

Kjøkkensenteret var allerede godt besøkt i åpningsuka: 
– Det har vært veldig bra besøk de siste dagene, men faktisk hadde vi allerede solgt flere kjøkken før vi åpnet dørene. Det er tydelig at mange kjenner til JKE merket, og har ventet på at det igjen skulle åpne en avdeling her i distriktet, sier en fornøyd Bech.
 To av dem som var tilstede i åpningshelga var Sonja Hauan og Trond A Nilsen. De er imponert over den flotte nye butikken og med et rehabiliteringsprosjekt på gang er det ingen tvil om at de er på rett sted: 
– Vi holder på å rive en etasje og skal bygge nytt, sier Nilsen 
Etter å ha vunnet JKE Designs åpningskonkurranse med et gavekort på 25.000,- i premie, er de allerede i gang med å velge ut sitt eget skreddersydde kjøkken.

Multiform erverv

JKE Design tilbyr også andre kvalitetsprodukter innen baderoms- og garderobeløsninger. I tillegg har senteret en egen erverv avdeling for eksklusive høykvalitetskjøkken av merket Multiform. 
– Multiform er kjøkken av høy kvalitet hvor mye er håndlaget, sier Bech.
Han forteller videre at dette er produsert på en liten fabrikk av skikkelige nørder. 
– De går opp i detaljer de fleste ikke engang legger merke til. Derfor blir sluttresultatet også helt fantastisk, forteller Bech.
Nyåpnede JKE Design på Forus har interiør løsninger for de fleste. På jakt etter nytt kjøkken, bad eller garderobe? Ta en tur innom, kjenn på den gode stemningen og lytt til noen av de mest erfarne folkene i bransjen.

FAKTA: JKE Design Forus

• Adresse: Stokkamyrveien 22, Sandnes
• Tlf: 51 63 05 00 
• Epost: info@jke-forus.no
• Kjøkkensenter på mer enn 500 kvadratmeter
• JKE Designs butikk nr. 31 i Norge
• Multiform erverv senter
• Leverer danske kjøkken av høy kvalitet 

Tekst: Ingunn Myklevoll Sjøen | Foto: Ingunn Myklevoll Sjøen & JKE Design Forus

Følg IN magasinet på Facebook