Hjem » Bergen »  Hjemmekoselig til høsten

Hjemmekoselig til høsten

Sommeren er over, kveldene har blitt mørkere og luften kaldere. Endelig er det lov å krype under et varmt teppe med en god bok og tenne deilige duftelys. Hos New Home på Nesttun har de alt du trenger for å gjøre hjemmet innbydende og klart for høsten.

Mye lekkert hos New Home på Nesttun. New Home er som en godtebutikk for de som er glad i interiør.

Damene på New Home har en travel tid i årstidskiftet mellom sommer og høst, da skal nemlig varer plukkes ut til en ny sesong. Daglig leder, Kjellrun Holst Høyde, forteller at de har vært på messer i blant annet Oslo og Paris, og at det er mye å spennende å se på interiør-fronten i høst.

Ulike stilseksjoner

For å gjøre hjemmet klart til høsten tar en gjerne fram litt nytt interiør. Fargetema er litt annerledes enn om sommeren, med flere innekvelder er det lov å pynte litt ekstra. 
– Generelt går det mye i klassiske gråtoner i hjemmet, så kan en heller pynte med detaljer i grønt, burgunder, kobber og gull, sier Holst Høyde. 
New Home er delt inn i ulike stilseksjoner, fra rent og klassisk til mer fargerikt og trendy. Butikken fører Lexington med alt fra sengetøy, pledd, puter, servise og håndklær. Ikoniske Missoni har de i håndklær, puffer, duftelys, stoffer, puter og pledd. De selger Voluspa sine deilige duftelys. Fra Gant har de sengetøy, servise, pledd og puter. I butikken finner du også Jonathan Adler, Mulberry, Canada Goose, Scapa Home, Savon de Marseille, Best Lite og flere andre kvalitetsmerker.

Gardiner, søm og interiør

Butikken har også en egen avdeling for stoffer. New Home utfører det meste innen interiørsøm som gardiner, lifter, puter, pelspledd, sengeskjørt og tepper. De selger også søm av løse trekk og sengegavler. Om kunden synes det er vanskelig å ta mål eller montere, kommer de på hjemmebesøk for å gi råd og veiledning. 

Tekst: Andrine Rygg | Foto: Andrine Rygg & Kjellrun Holst Høyde/New Home

Lik IN magasinet på Facebook