Hjem » Asker&Bærum »  Hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem

Lunt. Lekkert. Og perfekt tilpasset. SH Interiør tar deg ett skritt nærmere Drømmehjemmet.

Nokså nyinnflyttet, men erfaren i bransjen. SH Interiør har for lengst funnet sin plass på idylliske Bærums Verk. Butikken dreier seg fortsatt om høy kvalitet og spesialtilpassede løsninger; 
– Ingen møbler er like, og alle blir noe helt unikt for kunden, sier daglig leder og medeier, Jannicke A. Husebye.

Uendelige variasjoner

Alle møblene hos SH Interiør spesialbestilles etter kundens ønske. Mulighetene er store, og da i særlig grad med den belgiske leverandøren Marie`s Corner. For eksempel kan sofaen «Hollywood» fås med alt fra halvannen til fireseters bredde. Og selv om modellen i butikken er koksgrå og «stram» i grovt linstoff, kan kunden selv velge om ryggen skal være slett eller ha knappestopping. Farger og materialer velger kunden selv. 
– Sofaen kan forandre utseende radikalt, sier Husebye.

Lekker godsofa

Hvis man vil ha en lekker «godsofa», kan «Dakota» fra Marie`s Corner være tingen. Sofaen er både deilig å sitte i, samtidig som putene holder fasongen svært godt. Dakota kan bygges opp av løse moduler, eller bestilles som en hel seksjon. 
– Det er kanskje den mest luksuriøse modulsofaen vi har her i butikken, og i den tar det bare sekunder før man er i «relax modus», sier Husebye.

Nette møbler

Marie`s Corner leverer også ensetere uten karm. Disse er plassbesparende og komfortable. Stolene lages i forskjellige størrelser og modeller, og kan fås med forskjellige lengde på trekket eller med kappe. Knappestopping er en mulighet, og man kan selv velge utførelse på bena. Også de lekre puffene fra Marie`s Corner kan leveres med knappestopping. Og bena kan fås dreide, svingte, eller med hjul. Kunden bestemmer.

Høykvalitetsmerker

Andre høykvalitetsmerker hos SH Interiør, er svenske Fogia. Merket er veldig populært, og leverer svært god kvalitet. Toppmodellen «Tiki» er designet av den prisbelønte norske designeren Andreas Engesvik, og står utstilt i butikken i «Vintage Leather». Det selges også fortsatt mye chaiselonger. 
– Så kan man strekke ut bena etter en slitsom jobbdag, sier Husebye. 
Fogia har veldig gode modulsofaer, blant annet «Alex High» som gir god sittestilling og støtte for skuldrene, og Morris som leveres med to ulike sittehøyder. Modulsofaene settes sammen som sitt eget «puslespill» i tråd med rommet den skal i. Sofatrekkene er praktiske, avtagbare og slitesterke, og med en praktisk borrelås. Bena kan man få i metall eller tre med valgfri beisutførelse. SH Interiør har Norges største Fogia utstilling. 
Komfortable er også sofaer fra svenske Ire. Understellet på en sofa kan skifte uttrykket totalt, og også Ire har stor variasjon på ben. Med metallben kan sofaen fremstå stram og litt kontinental, mens i ask vil den ha en mer skandinavisk look. På den populære «Altero» modellen kan armlenene fås i tre forskjellige utførelser.

Bord

SH Interiør leverer også bord i mange varianter, og som lages på mål, som fra den østerrikske tremøbelprodusenten Team7. Man kan få tre kombinert med andre materialer. Populære er også bordene med betongplate tilvirket av svenske MBJ. 

Tepper

Et interiør er neppe komplett uten et lunende teppe. 
– Vi selger mye viscosetepper. De er veldig lekre, i masse nydelige farger, og er deilige å gå på, forteller Husebye. 
Hun fremhever også de håndknyttede teppene i kasjmirull og med damaskmønster; 
– De er fantastisk vakre, og har blitt veldig godt mottatt av kundene våre. 
Til partier med mye slitasje kan det være praktisk med sisal, som er teppet hvor «ingenting» synes. De passer godt også under spisebordet. Teppene lages på mål, og mange av teppene tåler gulv med varmekabler. Kunden kan dessuten få teppene kantet. Også her er utvalget stort.

Søm og tekstil

Søm, tekstil og møbeltrekking er en viktig del av SH Interiørs virksomhet. De får sydd gardinoppheng og lifter på bestilling. 
– Vi kan gjøre hjemmebesøk og ta mål hvis kunden ønsker det, sier Husebye. 
Butikken har lang erfaring med innredningsoppdrag generelt. Et trenet øye kan raskt se spennende muligheter. Og målet er alltid et interiør perfekt tilpasset kunden.

Tekst: Trine Texnæs| Foto: SH Interiør & Trine Texnæs