Hjem » Interiør & design »  Historien om prosjekt Love & Light

Historien om prosjekt Love & Light

– Jeg falt fullstendig for det danske julehjerte og fikk overtalt min mann,som er administrerende direktør for LE KLINT, til å hjelpe meg med å lage en tolkning av denne flotte skandinaviske tradisjonen, forteller Isa Dawn Whyte Jensen.

Hjertet startet med en flott lysende dekorasjon i LE KLINTs egen butikk og showroom,men ble raskt etterspurt, og er derfor nå en del av det øvrige sortimentet. Med en liten ekstra gevinst i form av det tilknyttede prosjektet «Love and Light»,som Isa Dawn Whyte Jensen også er opphavskvinnen bak.Hvor LE KLINT donerer en prosent av salget til veldedige formål. LE KLINT har introdusert hjertet i 4 størelser: x-Small, Small, Medium og Large. Det er mulig å kjøpe det med enten hvit eller rød ledning til. I Oslo finner du de flotte hjertene hos Ruths Design.

Article image
Isa Dawn Whyte Jensen har designet LE KLINT Hjertet og er kvinnen bak Love & Light Projektet.

Ruths Design

I 1970 startet Ruth Sky sin egen lampeskjermfabrikk under navnet Ruths Design. I 1990 åpnet hun butikk i Neuberggt under samme navn. Dette var en forretning for spesialsøm og omtrekking av lampeskjermer der Ruth Sky fikk benyttet sine evner og kunnskaper på området, noe hun har høstet stor anerkjennelse for. Vareutvalget har utviklet seg i takt med kundenes ønsker og behov. I dag fremstår Ruths Design som en spennende spesialbutikk der kvalitet og kunnskap står i fokus. Samtidig som de tilbyr det nyeste innenfor design, skreddersyr vi fortsatt lampeskjermer til våre kunder.
Du kan lese mer om Love & Light prosjektet på www.leklint.dk.

FAKTA: Ruths Design

Ruths Design er en spennende spesialbutikk hvor produkt-gruppene lamper, stoffer, møbler og skjermer er fremtredende. Butikken er sentralt plassert mellom Majorstuen og Frogner i Neuberggata 14, i Oslo. Ruths Design har et godt samarbeid med en rekke store lampeprodusenter som Louis Poulsen, Le Klint, Flos, Luceplan og Verpan. Besøk hjemmesiden.

Følg IN magasinet på Facebook