Hjem » Sandnes »  Herlig design-mix

Herlig design-mix

I butikken SO på MagasinBlaa finner man et av byens beste utvalg innen mote og design. Kjente merker som Designers Remix, Samsøe & Samsøe, Cathrine Hammel, Hoss Intropia og Baum und Pferdgarten garanterer mange fristelser! 

I andre etasje på MagasinBlaa ligger SO, et ekte motemekka for de som bryr seg om klassisk og kvalitetssterkt design. Butikken er delikat innredet, med en sitteoase i midten av lokalet. 
    Innehaver Marianne Øvergaard blir inspirert av både kundene og sin egen smak når hun velger ut varer til butikken.
– Målet er at man skal kunne komme ut fra SO med ett, eller flere, fullstendige antrekk, forteller hun. 
– Vi har både basisplagg og mer forseggjorte plagg, i tillegg til kjoler, sko og accessoirer. Noe for enhver anledning, med andre ord! Særlig kjolene i butikken er svært populære, og selges fort ut.

Erfaren butikkdame

Marianne drev butikk i Drammen før hun flyttet til Stavanger og begynte å jobbe for So Sophie, som butikken het før. Hun overtok etter hvert, og endret navnet til SO. Nå har hun eid og drevet butikken i ett år, og stortrives med å være en del av det lille, men gode miljøet på MagasinBlaa. 
    Hun forteller at kundene deres stort sett er motebevisste kvinner som bryr seg om kvalitet, stil og trender. Denne våren og sommeren er 70-tallet tilbake, med slengbukser, trenchcoats og belter i livet, kombinert med duse pastellfarger. 
    Marianne sier at god service er hovedfokuset for de ansatte i butikken.
– Min visjon er at SO skal være et sted hvor hver eneste kunde føler seg velkommen og komfortabel. Vi har skapt et godt arbeidsmiljø, og når de ansatte trives på jobb, smitter dette gjerne over på kundene, smiler hun. 
– Vi hjelper alle med det de måtte trenge, her er det ikke noe kjøpepress!

VIP-Shopping

Marianne arrangerer shoppingkvelder for kunder som har skrevet seg opp i butikkens register. I tillegg ordner hun gjerne til arrangementer på forespørsel fra venninnegjenger, syklubber og andre grupper som måtte ønske det. Da disker hun opp med noe i glasset og trivelig stemning – perfekt for de som vil ha en unik handleopplevelse!

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook