Hjem » Klær & mote »  Hearts & Stars

Hearts & Stars

En hverdagslig affære med kjærlighet og lidenskap.

Den fine Heart and Star-diamantkolleksjonen inneholder hverdagslige favoritter og tidløse klassikere. Med dedikasjonen og ferdighetene til en ekte håndverker har Ole Lynggaard skapt en tidløs og delikat Star and Heart-kolleksjon, med fascinerende ringer, øredobber, kuler og anheng. Alt er håndlaget i 18-karats gull og pyntet med glittende diamanter, som spiller hovedrollen i denne fine kolleksjonen.

Article image

Gudenes tårer

De gamle grekerne trodde at diamantene var gudenes tårer, mens romerne anså diamanter som falne stjerner. For Ole Lynggaard er de forførende feminine, og fremkaller følelser og opplevelser.
    Sensualiteten deres er fanget i den vakre, nye stjerneringen som er håndlaget i 18-karats gult, rosa og hvitt gull med seks diamanter som totalt veier 0,06 karat.         Dette gjelder også for hjerteringen som alltid har vært populær og klassisk.
Både stjerne- og hjerteøredobbene kan brukes som et par eller sammen med andre øredobber fra en annen kolleksjon, for et mer moderne og stilig uttrykk. 

Design: Ole Lynggaard

FAKTA: Theodor Olsens eftf. Juvelér

Smykkene fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN fås hos Theodor Olsens eftf. Juvelér på Torgallmenningen. Hos Theodor Olsens Eftf. Juveler kan du finne tradisjonelle gullsmedprodukter og merkevarer med tidløs design og med høy håndtverksmessig kvalitet. Ta turen innom butikken på Torgallmenningen for å se nærmere på Heart & Star kolleksjonen fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Adresse : Torgallmenningen 15
Telefon: 55 55 14 80
E-post: butikk@theodor.no
Webside: www.theodor-olsen.no