Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  HÅR OG VELVÆRE UNDER SAMME TAK

HÅR OG VELVÆRE UNDER SAMME TAK

Trenger du en hårbehandling, inspirasjon til å legge perfekt make-up, eller ønsker å nyte avslappende ansiktsbehanling eller fot-tearapi. Hos OI Hår og Velværesenter på Tiller får du alt under samme tak.

Det er noen få steder hvor man kommer inn dørene og føler seg velkommen med det samme. OI Hår og Velværesenter er én av dem, og det er slettes ikke tilfeldig. Her satset det nemlig ekstra på at du som kunde skal føle deg velkommen og ivaretatt.
Den trivelige salongen holder til sentralt i Tillerbyen, bare et steinkast unna kjøpesenteret City Syd. Her kan du føle deg trygg, senke skuldrene og slappe av blant den hyggelige medarbeiderstaben på 10 personer, åtte frisører og to hud- og fot-terapeuter.

Forandring fryder

Hud og fotterapeut Christina Øverås Aadahl startet i den populære salongen for fire år siden, og er lidenskapelig opptatt av jobben sin.
– Jeg stortrives med å jobbe med mennesker. Det er morsomt, inspirerende og givende. Vi tilbyr mange ulike behandlinger., blant annet oksygenbehandling for ansikt som Madonna og jentene i «Sex and the city» sverger til, en effektiv behandling for de som ønsker synlige resultater. Forming og farging av bryn er i tiden som aldri før, og det gir en fin ramme rundt ethvert ansikt. For deg som ønsker velvære er Oi`s anti-age behandling en nydelig avveksling i en hektisk hverdag. Fotterapi er blitt allemannseie og passer for alle, enten du har plager, eller ønsker å få pene ben. Neglepleie med shellac er også populært. Folk er opptatt av å se velstelt ut, og det er artig å se de gode resultatene så raskt, sier Christina som jevnlig får besøk av både nye og faste kunder fra konfirmasjonsalder opptil 80 år.

Kjekt for alle

OI Hår og Velværesenter har et godt utvalg med mange knallgode tilbud. Her finner du kjente merkevarer som SP, Sebastian, KMS, Jojco, BareMinerals, Decleor, Matis, Gehwol og Md Formulations, for å nevne noen. Den populære salongen har alltid mange gode tips og gode råd for deg som kunde. Trenger du et gavetips til noen du er glad i, kan et gavekort være løsningen, disse kan kjøpes i butikken eller på nettsiden. Beliggenheten er både praktisk og lettvint, der du kan handle flere ting rett i nærheten. Gode parkeringsmuligheter og solarium finner du også her. Bestilling av time gjør du enkelt på telefon, hjemmesiden eller på den nylanserte gratis appen Fixit. Det er lett å merke at de ansatte trives her, der de smilende og servicevennlig tar imot deg. Frisørlærling Rigmor Moen, forteller at alle er samstemte her. 
– Det er positivt, inspirerende og lærerikt å jobbe sammen med andre fagarbeidere. Vi mottar mange gode tilbakemeldinger fra kundene, som synes det er fint og enkelt å kunne gjøre alt på ett sted, sier Moen.

Kreativt

Er du usikker på hva du bør gjøre med frisyren din, eller lurer på hva du kler best, er det ingen fare. Frisør Elin Bjerkset mener det er en stor og viktig del av jobben å gi kundene inspirasjon og gode råd. 
– Kundekonsultasjonene er noe av det viktigste vi utfører. Vi ser på både ansiktsform, farger og hvilken type kunde som sitter i frisørstolen. Jeg er opptatt av å bruke kreativitet. Trendene er stadig i forandring og det er veldig individuelt hva kundene liker. Det viktigste er at de blir fornøyde. Tilbakemeldingene er mange og gode, sier Elin som ønsker deg velkommen til en hyggelig opplevelse hos OI Hår og Velværesenter.

For mer informasjon, besøk den inspirerende hjemmesiden: www.oisenter.no, eller hjemmesiden på Facebook.

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook