Hjem » Helse & velvære »  Hairport klipper for kreftsaken

Hairport klipper for kreftsaken

23. oktober klipper Hairports frisører til støtte for kreftsaken. Møt opp, bli fin på håret og støtt samtidig Kreftforeningens viktige arbeid.

løpet av en ganske kort periode mistet kreativ leder og medeier av frisørkjeden Hairport, Tina Rismoen mange til kreftsykdommen.

Du har kanskje selv mistet en du har kjær? Eller så er sjansen stor for at du kanskje kjenner noen som har gjort det. Alle er berørt av kreftsykdommen, på én eller annen måte. 
Kreativ leder og medeier av frisørkjeden Hairport Frisør, Tina Rismoen, mistet i 2009 mange som sto henne nær. 
– I løpet av en ganske kort periode mista jeg mange til kreftsykdommen. En av mine beste kamerater, en barndomsvenn og min mors beste venninne. To av dem var under 30, og min mors venninne under 60. Alle altfor unge til å gå bort.
Opplevelsen av å miste så mange som sto henne nær, fikk Rismoen til å reflektere over hva hun kunne gjøre for å bidra.

Stor støtte fra de ansatte

– Jeg har ganske begrensa talenter, sier Rismoen og smiler. 
– Det jeg kan, er å klippe hår. Jeg lurte derfor på om alle vi i Hairport Frisør sammen kunne klippe til inntekt for kreftforeningen. 
Rismoens idé ble tatt svært godt imot av de ansatte, og siden 2010 har de jobbet til inntekt for kreftsaken hvert eneste år. Rismoen er imponert over de ansattes innsats:
– Det er rørende å se at så mange jenter og gutter stiller opp i fritida, sier Rismoen. 
– Dette kommer vi til å fortsette med i lang tid fremover.

23. oktober møtes Hairports frisører og jobber på skift fra 12.00 til 16.00, eller enda lengre om det behøves. Alle inntektene går uavkortet til Kreftforeningen.

Takker alle som bidrar

23. oktober møtes Hairports frisører og jobber på skift fra 12.00 til 16.00, eller enda lengre om det behøves. Alle inntektene går uavkortet til Kreft-foreningen.
– Vi åpner salongene på Kolsås, Kolbotn, Ragla (Lørenskog), Lillestrøm, Råholt, Skarnes, i Gågata på Kongsvinger og på Flisa. Alle stiller gratis, og alt vi tjener går rett i kassa til Kreftforeningen.
Tina Rismoen vil til slutt gjerne få takke alle som bidrar.
– Jeg er veldig heldig som får jobbe med mennesker som er så engasjerte, og som bryr seg så mye om andre.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Ketil Blom & Hairport

Følg IN magasinet på Facebook