Hjem » Bergen »  Hårfri til sommeren

Hårfri til sommeren

Drømmer du om en sommer uten å måtte bekymre deg om hårfjerning? Hos Akademikliniken tilbyr de permanent hårreduksjon med IPL-laser som gir svært god effekt både på kropp og ansikt. Ønsker du å være hårfri til sommeren, er akkurat nå den perfekte tiden å starte!

Hos Akademikliniken har de lang erfaring med behandling av ulike hudproblemer. På klinikken, som holder til i Strandgaten, er alle som jobber der sykepleiere. Dermed kan du som kunde være sikker på at du er i de aller beste hender. Med et bredt spekter av behandlingstilbud, kan de tilby hver enkelt kunde et skreddersydd behandlingsopplegg tilpasset den enkeltes ønsker og behov. Foruten injeksjoner og ulike peelingbehandlinger, tilbyr de også laserbehandlinger med god dokumentert effekt både uønsket hårvekst, pigmentflekker og sprengte blodkar. På grunn av etterspørsel tilbyr de nå øvre øyelokkskirurgi utført av deres medisinsk ansvarlige lege, plastikkirurg Bjørn Rosenberg.
    Klinikken benytter IPL-laser for hårfjerning. 
– IPL står for intense pulse light, og er den metoden som er regnet som den mest effektive og skånsomme metoden på markedet i dag. IPL lyset blir ledet ned til hårroten hvor det ødelegger hårcellene. Dess mørkere hår man har, jo større effekt har laseren. Man trenger mellom 4-8 behandlinger, litt avhengig av hvilket område som behandles, forteller Anne Marit Arnestad, klinikksjef ved Akademikliniken Bergen. 
– Det er redusert permanent hårfjerning. IPL-laseren ødelegger hårene som ligger i vekstfasen permanent, men det mange hårsekker som pr i dag ikke er aktive, som senere kan bli aktivisert, og man vil derfor trenge vedlikehold.

Perfekt tidspunkt

Siden huden blir litt lysømfintlig etter behandlingen, samt at IPL-laseren i tillegg er mer effektiv på lys hud, er akkurat nå den perfekte tiden å starte om man ønsker å bli hårfri til sommeren. 
– Det nytter ikke å komme i juni med ønske om å være hårfri i juli. Begynner man nå, rekker man tre behandlinger før sommeren, og i ukene etter en behandling har man dessuten veldig god reduksjon i hårveksten. Det er dessuten anbefalt at man er forsiktig med solen tre -fire uker både før- og etter behandling, og at man bruker høy solfaktor (spf 30-50). 
    Selv om det fremdeles er mest kvinner som benytter seg av behandling med IPL-laser, er det stadig flere menn som kommer innom klinikken. 
– Vi har en god del menn som ønsker å fjerne hår på rygg og skuldre. I tillegg er IPL-laseren også veldig god ved fjerning av sprengte blodkar og pigmenter. Denne tiden er også et godt tidspunkt å starte med disse behandlingene, særlig i forhold til pigmentering som ofte blir forverret i solen, sier Anne Marit. 
– Alle er velkommen hit til oss på Akademi-kliniken for en gratis og uforpliktende konsultasjon, hvor vi sammen finner ut hvilken behandling som vil være best for akkurat deg!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook