Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  Hårfint fokus

Hårfint fokus

Det skal ikke så mye til for å føle seg vel. En klipp kan gjøre underverker. Hos O. K. Frisører på Solsiden møter du fagutdannede kreative frisører som sprudler av gode ideer og faglig kvalitet.

Midt i en av Trondheims populære shoppingmekka ligger O. K. Frisører sentralt plassert på Solsiden Kjøpesenter. Salongen var en av de første frisørsalongene som startet med konsultasjoner for kundene. De åpnet sine dører i sentrum av Trondheim i 1990.

Stolte håndverkere

Her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Salongen eies og drives av frisørmesterne Oddbjørn. J. A. Jakobsen og Kari Kristiansen. Derav navnet O.K. De legger vekt på at alle frisører skal være fagutdannet med svennebrev før de kan innta rollen som frisør ved O.K. De kreative frisørene er lidenskapelig opptatt av jobben sin og har fokus på at alle medarbeidere utfører høy faglig standard. 
– Vårt konsept er godt gjennomarbeidet med regelmessige oppdateringer og god kvalitetssikring. Dette danner grunnlaget og gir trygghet for medarbeidere og kunden. Frisøryrket er helt fantastisk. Hos oss er alle velkommen. Det er givende når fornøyde kunder forlater frisørstolen og føler seg fin på håret. Vi ser at de virkelig blomstrer og har blitt inspirert. Da har vi gjort jobben vår, forteller Kristiansen, som har beholdt bedriftens slagord.
«Vi har ideene for ditt hår, siden startfasen».

Årets salong

O.K. Frisører har både ideene og den faglige kvaliteten. Frisørsalongen ble tidlig lagt merke til, og ble nominert for årets salong i både 2006 og 2007. Det er lett og la seg friste av ulike hårbehandlinger når man kommer inn i denne flotte salongen. De har en gjennomført stil i det lekre lokalet. Her er det duket for å lene seg tilbake i frisørstolen, senke skuldrene og bare kose seg. I salongen selger de kjente merkevarer som Bed Head, Wella, Redken, Kérastase, Cutrin, Paul Mitchell, Schwarzkopf, Kms og Morrocanoil for å nevne noen. Det brede utvalget av hårprodukter i samråd med gode råd fra dyktige frisører gir deg som kunde en høykvalitets behandling.

Riktig valg

Den trendy og stilfulle salongen har kunder i alle aldre. Kristiansen forteller at de stadig mottar gode tilbakemeldinger fra både eksisterende og nye kunder.
– Mange kunder er opplyst av ulike hårtrender og hva som finnes på det store markedet. Våre frisører drar på jevnlige turer til blant annet London for å oppleve det siste innen hår i motebildet. Det er viktig å holde seg oppdatert, men i tilegg tilpasse seg omgivelsene. Vi ser helheten på hver kunde og foretar en konsultasjon og tilpasser frisyre etter ansiktsform.

I stadig utvikling

Fra fjern og nær ankommer kunder salongen på jakt etter å fornye hårmanken sin. Noen nyter en kopp kaffe mens de venter, mens andre kommer fornøyd ut fra frisørstolen ferdig frisert. Den anerkjente frisørsalongen holder åpent alle hverdager fra klokken ni om morgenen til klokken ni om kvelden. 
- Vi har alltid noe nytt å lære faglig og vi inspireres av hverandre. Våre frisører er opptatt av god kommunikasjon og konsultasjon med kundene.
– Med vår kunnskap og kreativitet, får kundene kvalitet.
O. K Frisører sin brede bransjeerfaring spenner fra kursvirksomhet, undervisning i videregående skole og konkurransefrisering både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg er de medlem i den internasjonale frisør-organisasjonen Intercoiffure. Hos O. K Frisører kan du være trygg på å få god service av dyktige og imøtekommende frisører.

Frisørtime på app

Et frisørbesøk hos O. K. Frisører skal være lett tilgjengelig for deg som kunde. Enten du klikker deg inn på hjemmesiden: www.ok.no, eller finner de på Facebook. Her finner du mer inspirasjon og informasjon om hvordan du enkelt laster ned O. K.`s egen app. 
– Alle kundene finner lett en oversikt over de ulike behandlingene man kan velge imellom i menyen. Opplysningene inneholder i tillegg informasjon om hvilken frisør man hadde ved siste besøk, og hvilken behandling som ble utført. Mange synes dette er en kjekk måte og bestille frisørtime på. Vi er opptatt av å følge med i tiden og gi alle kunder den maksimale frisøropplevelsen, sier Kristiansen som ønsker deg velkommen til en inspirerende frisørtime hos O. K. Frisører.

Tekst & foto: Mari Janne Støle