Hjem » Oslo »  Hår skaper folk

Hår skaper folk

Og på Modern Design Fornebu kan de hår. Her blir du møtt av et kreativt team som alltid er oppdaterte på de siste trendene og som mer enn gjerne hjelper deg slik at du får den frisyren som passer best til akkurat deg! 

Salongen på Fornebu ligger i første etasje på det nye kjøpesenteret Fornebu S, rett ved siden av Meny. Vel innenfor dørene blir du møtt av et stilrent og innbydende interiør. Og med et eget sparom hvor du kan nyte en deilig hodebunnsmassasje i rolige omgivelser virker salongen langt unna travelheten man gjerne forbinder med et kjøpesenter. Det er dessuten vanskelig ikke å legge merke til den gode stemningen som råder i salongen. Her føler man seg alltid velkommen og godt ivaretatt. 
– Vi åpnet for to år siden, samtidig som senteret. Vi ønsker å gjøre Modern Design mer kjent på Østlandet og nå med 3 salonger i området er vi godt i gang. På sikt ønsker vi å åpne flere salonger nærmere Oslo sentrum, forteller daglig leder Lene Stokkehaugen. 
Hun har mange års erfaring fra Modern Design i Sandvika og tok over som daglig leder på Fornebu for ett år siden. 
– Som daglig leder er det viktig for meg med et godt arbeidsmiljø og når jeg ansetter folk ser jeg etter de som er lidenskapelige og kreative. Vi har et utrolig godt team i dag og har også et godt samarbeid med salongene på Bekkestua og i Sandvika. Et bra miljø gjenspeiles også i jobben man gjør med kundene. Vi ser at kundemassen her ute er litt annerledes sammensatt, her på Fornebu er det både nye barnefamilier og de som har vært etablert her ute lenge. Ofte kommer hele familien hit, noe vi synes er ekstra hyggelig.
Frisørkjeden Modern Design ble etablert i 1980 og har i dag 14 salonger. Så langt har nok kjeden vært best kjent i Rogaland med men tre salonger på Østlandet er dette i rask endring. Du finner salongene på Fornebu, Sandvika og Bekkestua, i tillegg til en i Tønsberg.

Egen spasone

Salongen er lys og moderne, med nøytrale farger. Modern Design kan også friste med en egen spasone som er perfekt for en avslappende pause i en travel hverdag. Vaskeavdelingen ligger nemlig i et eget rom med dempet belysning og rolig musikk. Her får kundene både hårvask og hodebunnsmassasje. Ikke rart at mange ofte synes dette er høydepunktet under besøket. 
– Vi har alltid ekstra fokus på kundeservise og spasonen er absolutt en positiv ting som skiller oss ut. Vi har også vært heldige med beliggenheten i senteret og ligger godt synlig i første etasje. Selve senteret har dessuten blitt veldig fint og oversiktlig. Mange av kundene våre setter også pris på at det er gratis parkering her.
Modern Design har vunnet en rekke internasjonale og nasjonale priser, bl.a. Årets Frisørkonsern, Årets Håndverksbedrift, og Global Salon business award. Kjeden har egen frisørskole og et eget kreativt team, som inspirerer ansatte, og andre frisører med kurs og visninger. Her på salongen har vi en kreativ leder som nylig har hentet inspirasjon fra både London og Paris. Om noen dager sender vi flere av de ansatte til London for kursing og inspirasjon. Vi kurser oss jevnlig og er alltid oppdatert på de nye trendene. Vi er glade for å kunne tilby de ansatte mange muligheter.

Naturlige trender

Også innen hår endrer moten seg og Lene forteller at det akkurat nå er det den naturlige looken som er stor i motebildet. 
– Det kommer dessuten mye lugg i alle former. Vi har allerede sett mye conturing i ansiktet og nå kommer det også til håret for å fremheve ansiktets naturlige trekk. Det skal dessuten være myke krøller, myke toner og myke linjer. Innen farger er det mye dype og mette farger. Det lange, lange håret er ikke like in lengre, nå skal det heller være en mellomlengde litt over skuldrene. Lob er også veldig stort akkurat nå, det er en litt lengre type bob i skulderlengde. På herrefronten er det mye skinfading, altså den klassiske barbershopstilen. Og vi ser at skjegg fremdeles er like trendy. Vi elsker å jobbe med de nye herremotene.
Modern Design på Fornebu gjør alt innen hår og de tilbyr også oppsett og makeup. 
– Vi har egen makeupartist og i sommer har vi hatt masse brudesminking. Mange gifter seg her på Fornebu og da er det perfekt med en salong som ligger like i nærheten. Ofte har vi hatt hele brudefølget innom, fra brud og brudgom til forlovere og brudepiker, avslutter Lene med et smil og ønsker alle velkommen til Modern Design!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook