Hjem » Sandnes »  Håndplukkede varer

Håndplukkede varer

Butikken på Kvadrat er kanskje ikke en av de største butikkene til Brødrene Pedersen, men har et stort sortiment av utvalgte varer.

Så fort det komme er ny vase eller et nytt servise blir utstillingen fornyet for å fremme varen. Kun det beste er godt nok. Det at det er høyt under taket gjør at butikken virker større enn den er.
– Med en liten butikk får du god oversikt over hva vi har. Hver og en av varene er håndplukket og vi prøver hele tiden å holde oss oppdatert på nyheter, sier Annette Sem Egeland som er salgsleder ved Brødrene Pedersen på Kvadrat.
    Med eksklusiv beliggenhet midt på broen og to innbydende innganger er det nesten umulig å passere uten å ta en svipptur innom.

Bestiller varer fra byen

Du finner lite kjøkkenutstyr på Kvadrat, men dersom du ønsker det kan dette sendes fra hovedbutikken i Breigata Stavanger.
– Vi har varelevering fra byen minst en gang i uken. Er vi tomme for serviser eller deler skaffes også disse via hovedbutikken, sier Egeland.
– Størrelsen på butikken gir noen begrensninger på vareutvalg og vi setter mye inn på å være tidsaktuelle på trender og kundenes ønsker. Det er viktig for personalet å holde seg oppdater på nyheter, legger Egeland til.
    I disse dager er den Danske produsenten Kähler 175 år. De populære lyshusene har funnet veien til mange hjem i distriktet og butikken på Kvadrat har nå et godt utvalg i Kähler varer.
Til sommeren er det støvete pastell farger som er det nye. En annen trend er å mikse og matche serviser.
– Det har blitt veldig populært å sette sammen serviser med forskjellig dekor. Dette gir en unik og spennende borddekking. Du må gjerne være litt vågal for å gjøre dette, men du setter definitivt et personlig preg over bordet, sier Egeland.
Butikken ligger på det største kjøpesenteret i distriktet og kan gi deg en god kjøpsopplevelse i selskap med en mengde andre butikker.

FAKTA: Brødrene Pedersen

• Landets største utvalg av alt fra porselen, kjøkkenutstyr og merkevarer.
• Både tidløse klassikere og nyheter fra kjente designere og nykommere.
• Butikken finner du på Kvadrat, Tvedtsenteret, AMFI Madla, Stavanger sentrum og Sandnes sentrum.

Tekst & foto: Terese Torgersen

Følg IN magasinet på Facebook