Hjem » Mat & drikke »  Grillsesong

Grillsesong

Den nye grillserien fra Everdure by Heston Blumenthal har fått internasjonal anerkjennelse for modellenes uttrykk, funksjonelle design og estetiske kvaliteter. Senest har både gass- og kullgrillserien mottatt den ettertraktede iF Design Award 2017 i produktkategorien. 

iF Design Award er i over 60 år ansett som et ettertraktet kvalitetsstempel på god design verden over. Everdure by Heston Blumenthal er utviklet av stjernekokken Heston Blumenthal i samarbeid med ingeniører og designere og er derfor det nå prisvinnende resultat av 20 års erfaring og viten innen profesjonell matlaging.
– Jeg er virkelig beæret over at Everdure by Heston-serien har vunnet to iF Design Awards. Det er blitt spekulert, testet og produsert prototyper intensivt de siste to årene. De to utviklingsteamene har arbeidet tett sammen om å skape et helt fantastisk produkt. Jeg var selv veldig begeistret for de endelige versjonene, så dette er virkelig en fjær i hatten, uttaler Heston Blumenthal.

Kullgrillene fra Everdure by Heston Blumenthal, som inkluderer modellene HUB™, FUSION™ og CUBE™, imponerte dommerne med funksjoner som Fast Flame Ignition System™ (elektrisk tenning av kullene), Rotiscope Technology™ (innebygget rotisseri) og det gjennomført lekre designet. Gassgrillene FORCE™ og FURNACE™ viste en imponerende hastighet, presisjon og fleksibilitet som ingen annen gassgrill har kunnet matche.

Heston Blumenthal

Heston Blumenthal er en av verdens mest berømte kokker. Han har inspirert en hel generasjon av matelskere og har sin egen restaurant, The Fat Duck i Berkshire i England. Heston er en selvlært kokk og matlagingen hans følger aldri normene. Han utfordrer og skyver hele tiden de kulinariske grensene, ”leker med maten” og gjør hvert måltid til et teaterstykke. For ham skal matlaging være uformelt, underholdende og lekkert. Heston er medlem av The Royal Society of Chemistry og The Royal Academy of Culinary Arts og har mottatt en hederspris (O.B.E.) av Dronning Elizabeth II for å gjøre ære på britisk gastronomi.

FAKTA: Everdure by Heston Blumenthal

Witt A/S er nordisk distributør av det nye Everdure by Heston Blumenthal grillsortimentet. Witt A/S er eksklusiv distributør av de innovative kullgrillene med elektronisk tenning og gassgrillene med verdens best kontrollerte varmeinnstilling.
Veil. CUBE: NOK 1.899,- | Veil. FUSION: NOK 10.599,- | Veil. HUB: NOK 19.999,- | Veil. FORCE : NOK 7.499,- | Veil. FURNACE: NOK 9.499,-

Følg IN magasinet på Facebook