Hjem » Helse & velvære »  Gratulerer Maja’s!

Gratulerer Maja’s!

I oktober foregikk det i Kristiansand en aldri så liten begivenhet. Maja’s Salong utkonkurrerte bedrifter fra hele Sørlandet og ble den høyst fortjente vinner av årets IA-pris. De har all grunn til å være stolte. Utmerkelsen handler ikke bare om faglig dyktighet, men er en hyllest til medmenneskelighet og et godt arbeidsmiljø.

IA står for inkluderende arbeidsliv. Kort sagt betyr dette at man gjennom god ledelse skal tilrettelegge for at hver enkelt medarbeider skal ha en arbeidsplass som oppleves som motiverende og givende gjennom alle faser av livet. 
– Vi har vært en del av IA-samarbeidet siden det startet. Samfunnsansvar er viktig og noe vi alltid har jobbet mot. En stund var det utfordrende i møte med NAV, som er et stort og tidvis kronglete system, men selv det fungerer godt nå, forteller Eva Moi Skøie.

Stadig litt forsinket

Egentlig hadde ikke Maja’s Salong planlagt å søke om IA-prisen i år. Men oppfordringene fra IA-kontakten deres var så sterke at Eva – dagen før fristen gikk ut – satte seg ned for å skrive en søknad likevel. 
– Det ble litt sånn i hyrten og styrten. På nettet fant jeg imidlertid en søknadsfrist som gikk ut nitten dager senere. Kanskje jeg kunne forholde meg til den? 
Det kunne hun, og dermed ble søknaden mer gjennomarbeidet. Ikke minst via viktige innspill fra de ansatte. Da dagen for utdelingen kom var gjengen fra Maja’s for ordens skyld litt sent ute – igjen. 
– Vi måtte ordne med noe lønn og sånn først, ler Eva. 
Vel fremme ble de skysset frem til første rad i salen, hvor det var holdt av seter til dem. Rune Andersen var konferansier og kunne snart avsløre vinneren. 
– Tenk! Vi, som egentlig er en liten bedrift, gikk av med seieren, forteller Eva. 
Prisen ble delt ut av Direktør for NAV Vest-Agder Elisabeth Blørstad, og en lykkelig gjeng fra Maja’s kunne entre scenen til applaus fra mer enn fire hundre mennesker.

En verdig utmerkelse

Tilbakemeldingene fra både ansatte og kunder vitner om at prisen er vel fortjent. 
– Folk er oppriktig glade på våre vegne. Vi streber jo etter å ha en bedriftskultur preget av toleranse, inkludering og med en positiv atmosfære. Mottoet vårt har alltid vært å være Sørlandets foretrukne frisørsalong, både for lærlingene, frisørene, kundene og samarbeidspartnerne våre, sier Eva. 
Ved å bli tildelt IA-prisen kan Maja’s Salong leve i trygg visshet om ha oppnådd målene sine – og vel så det. Det er all grunn til å gratulere! 
– Men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Et godt arbeidsmiljø er noe vi fortsatt kommer til å jobbe for. Hver dag! avslutter Eva.

Tekst: Siri Gerrard

Fakta Maja`s Salong

Adresse Markens: Markensgate 35, 4612 Kristiansand 
Adresse Sørlandssenteret: Barstølveien 33-35, 4636 Kristiansand
Adresse Brennåsen: Rosselandsveien 6, 4647 Brennåsen 
Adresse Vågsbygd: Kirsten Flagstadsvei 32, 4621 Kristiansand 
Felles tlf: 380 21000
Facebook: www.facebook.com/majassalongmarkens
Instagram: @majassalong 
Web: www.majas.no

Følg IN magasinet på Facebook