Hjem » Trondheim »  Glitrende julegavetips

Glitrende julegavetips

Få ting skaper mer glede under treet enn vakre smykker og klokker. Det er en personlig gave som vil gi glede i mange år. Hos Thune finner du et bredt utvalg innen smykker, klokker og diamanter, fra de siste trendene til det klassiske og tidløse!

Smykker og klokker er alltid en sikker vinner under juletreet. Akkurat nå formelig bugner Thunes butikker over av gode julegavetips og IN magasinet tok turen innom deres flaggskipbutikk i Stortingsgaten 6 i Oslo for å høre hva som er årets trender. Thune kan skilte med lang og rik historie. Etter å ha holdt til på Egertorget i 150 år flyttet de i fjor inn i nye, flotte lokaler i Stortingsgaten, et lite steinkast unna Stortinget og Spikersuppa. – Vi er så glade over å ha fått dette store, fine hjørnelokalet. Butikken har en åpen og fin atmosfære og både vi som jobber her og kundene stortrives. Med flere sittegrupper har vi mulighet til å sitte ned i ro og fred sammen med kundene og gi gode råd slik at kundene kan ta riktige valg. Et smykke eller en klokke er jo et personlig valg som varer livet ut. Etter flyttingen har vi dessuten fått inn flere nye prestisjemerker som Girard Perregaux, Glashütte–Orginal og Breitling. Som flaggskipbutikk har vi også noen limited edition smykker som kun er tilgjengelig i denne butikken, forteller butikksjef Mia Krohn. 
Både i flaggskipbutikken og i Thunes andre butikker blir du alltid møtt av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere som mer enn gjerne hjelper deg å finne akkurat det smykket du har drømt om.

Den perfekte kjærlighetsgaven

Hva er vel en mer perfekt kjærlighetsgave enn et hjertesmykke? I Thunes egen Romance serie finner du hjerter i alle varianter. Her er det både hvitt, rosé og gult gull, diamanter, rosa safirer og andre edelstener. Med andre ord alt hva hjertet kan begjære. Og selv om rosé gull fremdeles er meget trendy så kan Mia fortelle at gult gull nå er på vei tilbake. Mange ønsker tidløse smykker som kan brukes uansett antrekk og anledning. 
– Et smykke blir jo en del av din personlighet og mange har klassiske smykker som sine favorittsmykker. Enstenssmykkene fra Elegance slår aldri feil og med Alliance kan man bygge på med flere steiner etter livets anledninger. Vi ser også at det blir stadig større interesse rundt farger, blant annet er serien Victoria med mange fine edelstener i ulike farger en bestselger. Akkurat nå går det mye mot ulike grønn, blå- og lillatoner. Stackables er i vinden hvor man kombinerer flere ringer eller armbånd. Her kan man lage sine egne favoritter i spennende kombinasjoner. Alt er lov! Lek med former, farger og stil. Du kan gjerne fornye og forandre med tiden. Samtidig som Thune alltid har stått for kvalitet og trygghet, så er vi hele tiden opptatt av å utvikle oss og følge med i tiden.

Samarbeid med Costume og Komikerfrue

Og det blir ikke stort mer i tiden enn kolleksjonene Thune har utviklet i samarbeid med Costume og bloggeren Komikerfrue. – Costume-kolleksjonen består av litt røffere smykker i sølv og forgylt sølv med lekre edelstener. Og komikerfrue, Marna Haugen Burøe, er både smykkemodell i ny Thune katalog og har vært med på å utvikle kolleksjonen Marna by Thune. Den har slått godt an og er fine kjærlighetsgaver både til kjærester, venninner og døtre. Blant annet får man matchende armbånd til mødre og døtre. Bak på smykkene står teksten «Because I love you» og mange av smykkene har plater man kan gravere tekst på selv. På sølvsiden har vi også mye flott fra Silver by Thune Ti Sento og den danske designeren Julie Sandlau.

Klokker i ulike prisklasser

– Hos oss finner du klokker til både menn og kvinner fra en rekke kjente internasjonale merker. Det trendsettende merket Chopard lager unik design av høy kvalitet både i smykker og klokker. Lik Thune er Chopard en uavhengig familiebedrift med over 150 års erfaring. Chopard fornyer seg stadig og skaper dristige modeller i elegant utførelse. Palme d’or prisen på filmfestivalen i Cannes er designet og produsert av Chopard og du finner mange unike smykker fra dem på den røde løperen.
På herresiden går pasjon for biler og klokker hånd i hånd i tøffe Classic racing kolleksjoner. 
Certina og Tissot er også sterke merker i Norge, som du finner et bredt utvalg av hos Thune. For de som ønsker å gå litt opp i pris så anbefales Rado og Longines. De har begge en stor kolleksjon som passer for de fleste. Longines har i høst blant annet lansert flere lekre Vintage modeller. For deg som vil ha noe av det beste på markedet finner du et spennende utvalg av Breitling, Omega, Glashütte-Original og Gerard Perregaux. 
Tar du turen innom flaggskipbutikken i Stortingsgaten eller en av Thunes andre butikker vil du få god hjelp til å velge akkurat den klokken eller smykket som passer perfekt til deg eller dine kjære!

FAKTA: Thune

Thune, som ble etablert i 1857, er i dag en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen. I deres forretninger finner du et bredt utvalg smykker og armbåndsur, både igjennom deres egne kolleksjoner og internasjonalt kjente merkenavn. Deres dyktige håndverkere utfører også service, reparasjoner og «ombyggingsarbeider». Smykker, armbåndsur og sølvgjenstander kan bli som nye hos dem, eller gjøres om etter dine egne ønsker. 
• Ny Flagship Store i Stortingsgaten 6 
• Se www.thune.no for å finne din lokale forhandler.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thune & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook