Hjem » Helse & velvære »  Gjør huden klar for sommeren

Gjør huden klar for sommeren

Etter en lang vinter er endelig våren her. Og hva er vel en bedre start på årets varmere årstid enn å ta litt ekstra vare på huden din? Hos Akademikliniken har de kampanje på Restylane Vital Skinbooster i mars. Denne fukter opp huden innenfra, gir huden økt elastisitet og en naturlig, vakker glød.

En frisk og sunn hud er viktig for selvfølelsen. Sol, alder og livsstil er blant faktorene som påvirker huden og etter kalde vintermåneder trenger nok de fleste å tilføre huden litt fuktighet. I tillegg er det viktig å forberede huden på sommer og sol. Hos Akademikliniken tilbyr de en rekke ulike hudbehandlinger, fra laser og medisinske kremprogrammer til injeksjoner med Botox og Restylane. Med et så bredt spekter av ulike behandlinger kan de tilby hver kunde spesialtilpasset behandling.
    Akademikliniken holder til på Smestad, et lite steinkast unna t-banestasjonen. Her jobber det sykepleiere med lang erfaring innen bransjen, noe som gjør at du som kunde kan være trygg på at du er i de beste hender. Akademikliniken har i tillegg et privat sykehus på Ullevål med en kirurgisk enhet. I mars har klinikken kampanje på Restylane Vital Skinbooster. Dette er en injeksjonsbehandling som gir fukt innenfra og gjenoppretter fuktbalansen i huden. I tillegg til å gi fin glød til huden, gir det også økt elastisitet. 
– Dette er en behandling som også er perfekt i kombinasjon med Hydra Facial. Hydra Facial er en maskin som renser, eksfolierer, hydrerer og gir huden en liten peel. Man ser virkelig fresh ut etterpå, og det er en flott behandling om man skal noe spesielt. Det er også deilig å gi huden ekstra fuktighet etter vinteren, og bli kvitt døde hudceller, sier klinikksjef Jeanette Bergsager.

Bruk solfaktor hver dag!

Jeanette forteller at det viktigste rådet hun har for å ta vare på huden sin, er å bruke solfaktor hver dag. 
– Ved å bruke solfaktor daglig motvirker man pigmentering og for tidlig aldring av huden. Vi har en solfaktor fra Akademiklinikens egen serie med solfaktor 50, i tillegg til en fra Jan Marini med solfaktor 30. Dette er kremer som både lukter godt, er lett å påføre og de er veldig populære. Ikke er det fete kremer heller, noe som er viktig når man skal påføre de hver dag.
    Akademikliniken fører også makeupprodukter fra Colore Science. De har blant annet en pudderpenn, Sunforgettable, med solfaktor 30 og som er vannfast i opptil 30 minutter. Dermed slipper man problemet med å påføre mer solkrem i løpet av dagen etter at man har sminket seg. Fra samme serie finner du også lekre lipgloss i ulike farger, med solfaktor 30. Vi ser at det er mange som fremdeles ikke er flinke til å beskytte huden sin mot solen og disse produktene gjør dette enklere. 
    Om man ønsker å bli hårfri før bikinisesongen starter, er nå den riktige tiden å starte. Akademikliniken tilbyr permanent hårreduksjon med IPL-laser. I gjennomsnitt trenger man mellom 4-8 behandlinger, men allerede etter første behandling vil man merke reduksjon. Siden man må være forsiktig med sol fire uker før og etter behandlingen, er våren et godt tidspunkt å starte. Da rekker du også et par behandlinger før sommeren, og slipper å bekymre deg for hårfjerning før strandbesøket.

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook