Hjem » Oslo »  Gjør hud & kropp klar for sommeren

Gjør hud & kropp klar for sommeren

Etter lange vintermåneder er det mange som føler at både hud og kropp trenger en oppfriskning. Argus Vital tilbyr oppstrammende behandlinger med Venus Legacy og naturlig hudfornyelse med Green Peel. Kombinasjonen av disse to behandlingene gir fantastiske resultater og gjør at du kan møte sommeren med ny glød og ikke minst ny selvtillit!

Argus Vital er en kosmetisk laserklinikk som holder til i lyse og innbydende lokaler midt i Lille Grensen. Her blir du møtt av offentlig godkjente sykepleiere med spesialutdannelse innen medisinsk kosmetisk behandling og dermatologi. Dermed kan du senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de beste hender. Klinikken har en stor og moderne laserpark og har lang erfaring med blant annet hårfjerning, behandling av sprengte blodkar, vorter, rynker og pigmentflekker.
Etter laserbehandlinger skal man beskytte seg mot solen. Dette er derfor behandlinger som egner seg aller best å ta på våren, høsten eller vinteren. Det erfarne teamet hos Argus Vital, bestående av sykepleierne Anette Syvertsen, Mojgan Abdeh, Jian Palani og hudterapeut Monica Karijord, forteller at noen av deres mest populære behandlinger i sommermånedene er Venus Legacy og Green Peel. Ingen av disse behandlingene gir noen «nede-tid» og du behøver ikke å ta noen ekstra forhåndsregler i forhold til solen.

Figurformende og oppstrammende

Venus Legacy strammer opp huden i ansiktet, på halsen og ellers på kroppen. Maskinen kombinerer multipolar radiofrekvens og magnetpuls, og behandlingen er helt smertefri. 
– Dette er også en perfekt behandling å ta i lunsjpausen. Du kan gå rett tilbake på jobb etterpå og føle deg frisk og opplagt. Venus Legacy har god oppstrammende effekt og man oppnår figurforming uten kirurgi. I tillegg gir den gode resultater på cellulitter og strekkmerker. Kombinasjonen av behandling med Venus Legacy og Green Peel er ideell. Venus Legacy strammer opp og klargjør huden og Green Peel øker sirkulasjonen og gir hudfornyelse. Dermed oppnår man en utrolig flott glød, forteller Anette.
Green Peel er utviklet av Dr. Christine Schrammek og er plantebaserte peelinger basert på naturlige urter. I motsetning til peelinger som inneholder syrer og hvor man må være forsiktig i forhold til solen, er Green Peel den perfekte sommerbehandlingen.
– Siden den er 100 % urtebasert trenger man ikke bekymre seg for hverken solen eller «nede-tid». De naturlige ingrediensene skader ikke huden og produktet passer til alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud. Green Peel er utrolig effektiv mot akne og andre urenheter, samtidig som den virker oppstrammende og gir en jevn hudoverflate. Styrkegraden på behandlingen tilpasses hver enkelt kunde og deres behov. I kombinasjon med Venus Legacy gir den fantastiske resultater og man kan ofte se forskjell etter bare en behandling. Mange av kundene har vært helt fra seg av begeistring og sier at de aldri har hatt så fin hud.

Få kostnadsfri hudanalyse

Hos Argus Vital kan du selv enkelt følge med på effekten av behandlingen. Et av verktøyene de benytter i behandlingene er nemlig det datastyrte Visia 3D hudanalyse systemet. Denne maskinen gir et objektivt svar på hvordan det egentlig står til med huden din.
– Visia analyserer huden presist og kartlegger alt fra fuktighetsnivå og pigmenteringer til rynkedybde, solskader og talgproduksjon. Resultatene blir så sammenlignet med normalverdien for den enkelte klients aldersgruppe. Dette gir oss muligheten til å finne frem til og tilby den riktige behandlingen og produktene for hver enkelt. I tillegg vil vi, ved hjelp av Visia, kunne dokumentere effekten av behandlingene underveis i prosessen. Og, hvis du forteller du oss at du har lest om Argus Vital i IN magasinet, gir vi deg en kostnadsfri hudanalyse når du kommer!
Klinikken tilbyr også hudforbedring med mesoterapi. Behandlingen innebærer injeksjoner med lave konsentrasjoner av virkestoffer som vitaminer og antioksidanter, samt fuktighetsgivende og beskyttende virkestoffer. Dette stimulerer ny-dannelse av kollagen og elastin i huden som reduserer rynker, porer og samtidig virker oppstrammende.

Botox-behandlinger

Med alderen kommer gjerne både rynker og linjer, og mange opplever at ansiktet mister volum. Hos Argus Vital har de lang erfaring med både Botox og fillere. 
– Vi er alltid opptatt av at resultatet skal bli så naturlig som mulig, sier Mojgan. 
Det finnes mange aktører som tilbyr Botox og fillere, som ikke har den rette medisinske kompetansen. Det er utrolig viktig at man ikke bare går til steder der man får billigst tilbud uten å sjekke hvilken kunnskap behandleren har. Hvis man kommer til noen som ikke kan faget kan, det i verste fall bli skjevt eller betent. Det er viktig at man benytter profesjonelle sykepleiere på en medisinsk klinikk. 
– Hos Argus Vital vurderer vi alltid i samråd med klienten hva som passer best og hvilket resultat klienten ønsker og vi setter av god tid slik at det blir høy kvalitet på behandlingen. Botox har i tillegg flere medisinske bruksområder. Injeksjoner som settes riktig er effektivt mot spenningshodepine og migrene. Man kan også behandles med Botox hvis man har sjenerende høy svetteproduksjon. For mange er dette en enkel løsning på et stort problem, sier Mojgan.
Argus Vital fører også produkter fra medisinske hudpleieserier som ZO Skin Health, Dermaceutic, Dr. Schrammek, Colorescience og Oxygenetix. Og her får du alltid hjelp til å velge de produktene som passer best til akkurat deg og din hud!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Argus Vital
 

Følg IN magasinet på Facebook