Hjem & fritid »  Gjør boligen din synlig i markedet

Gjør boligen din synlig i markedet

Når du skal selge boligen din handler det om å gjøre den mest mulig synlig. Dette har HOME Eiendomsmegler tatt konsekvensen av og da de flyttet til nye lokaler i Storgaten på Lillestrøm valgte de å bruke tre av vindus-flatene til heldekkende skjermer som kontinuerlig viser boliger.

HOME Eiendomsmegler er en privateid meglerkjede som tilbyr både eiendomsmegling og prosjektavdeling, og siden oppstarten for to år siden har de allerede rukket å få betydelige markedsandeler på Romerike. Med tre kontorer i området har de gode lokalkunnskaper og vurderer du å selge boligen din er det absolutt verdt å slå av en prat med en av deres dyktige meglere.
 Selv om HOME Eiendomsmegler som merkenavn er forholdsvis nyetablert kan firmaet likevel skilte med lange tradisjoner på Lillestrøm. I de tidligere lokalene i Skedsmogata har det vært meglerkontor siden 2007, og samme selskap har røtter tilbake til 2005. Som mange som ferdes i sentrum av Lillestrøm nok allerede har fått med seg, så flyttet HOME Eiendomsmegler inn i nye lokaler i september i fjor. De nye lokalene er stilfulle og moderne, sentralt plassert i Storgaten midt i sentrum av byen.
– Vi har lenge ønsket å gjøre boligene våre mer synlige og når vi fikk muligheten til å flytte til et så profilert lokale midt i Lillestrøm slo vi til. Dette er en av de mest trafikkerte gatene i byen og her er vi mer synlige for både kjøpere og selgere, forteller daglig leder Eirik Løvseth.
– Selv om vi har gått ned i areal så er de nye arealene mye mer arealeffektive og i tillegg mer moderne og fremtidsrettet. Her har vi mye større mulighet for å profilere boligene for kundene, ikke minst gjennom fremvisning av boligene på skjermene som dekker hele vindusflaten. Dette er noe vi er ganske alene om og vi har merket en stor økning i antall drop-in kunder som kommer inn døren som følge av hvordan vi vises.

Frittstående kjede

Et av de største fortrinnene til HOME Eiendomsmegler er at de er en frittstående kjede og ikke eid av en bank.
– HOME Eiendomsmegler er heleid av meglere for kunder, noe som gir oss mulighet til å gjøre ting litt annerledes. Vi er ikke styrt av bankenes mål, men av det vi mener er viktigst; å gjøre en best mulig jobb for både kjøpere og selgere. Det er dessuten en stadig økende interesse blant andre meglere for å jobbe i kjeden vår, både blant nyutdannete og meglere med erfaring, noe som tyder på at det vi gjør er riktig, sier Eirik med et smil.
– Vi har valgt å fokusere på hele veien i fra studentene starter å studere til megler ved BI og rekrutterer gjerne tidlig i skolefasen. Dermed kan vi være med å bringe de frem til ferdigutdannet. HOME Eiendomsmegler har et veldig godt opplegg for dette, noe som har vært med på å gjøre oss attraktive blant studentene. Slik får vi også en bra dynamikk mellom nyutdannete og erfarne meglere, noe som fungerer godt for alle parter.

Vurderer du å selge bolig er det viktig å velge riktig megler. En utfordring kan ofte være at alt for mange tenker likt.
– Derfor er det så viktig for oss i HOME Eiendomsmegler at vi tenker litt annerledes enn andre meglere slik at vi oppnår det beste resultatet. Vårt slagord er «visningseksperten», og vi har valgt å fokusere mye på boligpresentasjon og at potensielle kjøpere skal oppleve den beste visningen. Vår erfaring er at jo mer informasjon vi klarer å gi kjøper jo bedre er det, og det er dette som gir det beste resultatet for både kjøper og selger. Våre meglere bruker mye tid på å bli kjent med boligen i samarbeid med selger og vi er ofte på besøk i boligen flere ganger. Ved større boliger er vi dessuten gjerne to på visning eller en i hver etasje om vi venter mye besøk, og vi strekker oss langt for å ha tilgjengelig all informasjon som potensielle kjøpere etterspør. Vi er også de eneste som bruker å kjøre en presentasjon med bilder fra boligen og området rundt på TV-skjermen under visning, noe som skaper den ekstra lille stemningen.

Godt boligmarked på Romerike

Selv om diverse medieoppslag med jevne mellomrom har erklært krisestemning i boligmarkedet, forteller Eirik at nå har også ekspertene avblåst dette.
– Som vi har hevdet hele tiden er det ikke noe krise i boligmarkedet, og nå er også ekspertene enige i dette. Det er attraktivt både å flytte til Romerike og å flytte internt i kommunene her. Faktisk er det ikke nok eneboliger til å tilfredsstille etterspørselen. Men tradisjonelt kommer det mye eneboliger på markedet etter påske. Boligeiere venter ofte med å legge boligen ut for salg til det blir grønt i hagen så vi venter at det kommer en god del på markedet i løpet av våren.

HOME Eiendomsmegler jobber også med større prosjekter med nye selveierleiligheter, som ved Metro senter og ikke minst de 36 nye selveierleilighetene som JM bygger på Bjerkejordet ved Kløfta. Disse kommer også til å bli profilert på skjermene, eller man kan ta turen innom HOME Eiendomsmegler i sentrum av Lillestrøm for mer informasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: HOME Eiendomsmegler & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook