Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Gikk ned ti kilo på tolv uker

Gikk ned ti kilo på tolv uker

Elisabet (40) gikk ned ti kilo etter å ha gjennomført et 12-ukersprogram hos BeautyTrend. Nå ser hun frem til å gifte seg i mars.

– Jeg ville gå ned noen kilo og få strammere hud. På overraskende kort tid har jeg fått begge deler, sier en fornøyd Elisabet.
Etter anbefaling fra en annen kunde hos BeautyTrend Bergen, begynte hun på et tolvukersprogram med komplett figurforming. Programmet bestod av både manuell og maskinell behandling. I tillegg endret hun kostholdet og aktivitetsnivået sitt.

Giftstoffer svettes ut

Det var fagansvarlig ved BeautyTrend i Bergen, Marietta Kiss, som gjennomførte behandlingene og fulgte opp Elisabet. Hun har lang fartstid med ulike skjønnhet- og velværebehandlinger i Budapest i Ungarn.
– Vi har en maskin som strammer opp huden, samt varmer opp fettcellene slik at de løsner fra hudens bindevev. Deretter gjennomfører vi en lymfedrenasje med en spesiell massasjeteknikk, forklarer Kiss.
Behandlingen avsluttes med vakuum, som får kroppen til å slippe ut gift, fett og vann gjennom svette og urin.

Fem centimeter mindre

Elisabet ble målt rundt lårene før og etter fullført program. Da var lårene fem centimeter mindre i omkrets.
– For å få gode resultater, er det viktig at kunden spiser sunt og er aktiv. Da kan man få utrolig gode resultater i løpet av kort tid, sier Kiss.
Hun anbefaler også en innpakning, som kunden gjennomfører selv hjemme. Da smøres en cellulittkrem på kroppen, før man dekker til områdene med folie.

Ødelegger fettcellene

Figurforming fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. I mange tilfeller kan resultatene sammenlignes med det man oppnår ved fettsuging, ifølge Kiss.
– Metoden kalles kavitasjon, der fettcellene ødelegges og fjernes for godt. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet, dannes det små vakuumbobler i vevsvæsken. Når boblene eksploderer løses cellemembranen opp, og fettet frigjøres, forklarer Kiss.

Kuttet ut karbohydrater

Elisabet anbefaler figurforming mer enn gjerne til andre.
– Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Behandlingen var veldig effektiv, og jeg opplevde aldri noe ubehag i løpet av programmet, forklarer hun.
40-åringen gikk tur to ganger i uken under programmet.
– Jeg reduserte også inntaket av karbohydrater, som hvetemel, brød, ris, poteter og pasta. Samtidig spiste jeg mer grønnsaker, kylling, fisk og reker, sier hun.

Løfter opp huden

Daglig leder og eier av BeautyTrend i Bergen, Bjørn Kvamme, gleder seg til å presentere flere nye behandlingstilbud i løpet av våren. Tannblekning er et tilbud han tror vil få stor oppslutning.
– Vi snur tannblekningsmarkedet. I stedet for å oppsøke tannlegekontoret vil tannlegen nå komme til BeautyTrend-salongene for å utføre behandlingen. Dermed er våre kunder være i gode hender, forklarer Kvamme.
En annen behandling som kommer er Happy Lift. Ved bruk av revitaliserende tråder på innsiden av huden, løfter man huden på plass der den var i yngre dager.
– Tråden legges under huden for at huden skal revitaliseres og danne nytt støttevev av kollagen og elastin, og dette har en løftende effekt. Man kan også løfte øynebryn og her fester man tråden et sted i benhinnen over hårfestet for at øynebrynene skal heves, sier Kvamme.

Dracula-behandling

Dracula-behandling er blant de nyeste trendene innen hudfornying, og har blitt brukt av skuespillerstjernen Angelina Jolie. Her sentrifugerer man litt blod fra kunden, for deretter å injisere det i ansiktet. Metoden gir tørr, rynkete og gusten hud et yngre utseende.
– Dette stimulerer DNA-et sin evne til å reparere skader i huden og danne nye kollagen, annet vev eller celler. Injiserer man blodet i hodebunnen kan man stimulere økt hårvekst. På brannskader kan man også fremme helbredelse og sirkulasjon, sier salongeieren.
Sist på listen over nye behandlinger hos BeautyTrend i Bergen er Whitebox, som bleker huden og reduserer mørke pigmenteringsflekker.

Tekst & foto: Janne G. Sørgulen janne.sorgulen@gmail.com

Følg IN magasinet på Facebook