Hjem » Hjem & fritid »  Gavetips til morsdagen

Gavetips til morsdagen

10. februar er det morsdag, og da er det på sin plass med en liten oppmerksomhet til dama som har båret deg i ni måneder og holdt ut med deg i trassalderen. Her er noen tips til gaver som trolig vil falle i smak.
Article image

Velvære-gavekort

Hvis moren din har ”alt”, kan det være kjekt å gi henne en opplevelse i stedet for en fysisk gave. De aller fleste kvinner setter pris på å bli skjemt bort med en massasje eller en ansiktsbehandling. En manikyr eller pedikyr kan også være fint.

Article image

Abonnement på et blad

Et bladabonnement er noe man kan ha glede av i mange måneder. Her er det fint å velge et blad som passer til interessene moren din har, men et interiørblad er sjelden feil. Hvis hun ikke interesserer seg for interiør finnes det også mange andre blader å velge i.

Article image

Digital fotoramme

Digitale fotorammer er en super gave som lett kan gjøres personlig ved at du legger inn bilder på den før du gir den bort. Dette kan også være greit dersom moren din ikke er så teknisk av seg. Velg ut bilder du tror hun vil sette pris på, så blir hun helt sikkert glad.
 

En god bok

Hvis moren din er glad i å lese, kan en fin bok være tingen. Hvis hun ikke er liker romaner, er en bok om for eksempel hagearbeid et fint alternativ. For mødre som liker å lage mat kan det passe med en ny kokebok. Gå til en bokhandel og spør om de har noe å anbefale kvinner på alderen hennes.

Article image

Personlig gave

Hvis du føler for å gjøre gaven så personlig som mulig, kan du lage noe selv eller få laget noe spesielt. Mange fotobutikker lager for eksempel kopper med personlige bilder på. Skal du lage noe selv kan du strikke et skjerf eller en lue i en farge moren din liker. Et hjemmelaget kort får også ofte positiv respons. Å lage kortet selv kan være lurt hvis gaven ikke er så personlig.

Blomster

En fin blomsterbukett slår sjeldent feil. Tulipaner er på sitt flotteste i februar og er en sikker vinner. Vil du heller gi henne roser er kanskje mørkerosa det beste fargevalget. Dette fordi de symboliserer takknemlighet og at man setter pris på noen. Ønsker du en blomst som varer litt lenger, er orkideer og hortensia et godt alternativ.

Tekst: Gina Karlsen
 

Følg IN magasinet på Facebook