Hjem >  Gaver til livets små og store anledninger

Gaver til livets små og store anledninger

Det er ikke uten grunn at Thune har blitt det naturlige stedet å gå til for mange av oss når vi er på utkikk etter gaver til små eller store anledninger. Deres butikker formerlig bugner over av smykker, diamanter og klokker, og her er du garantert å finne en gave som vil glede mottakeren i mange år!

1: Gullsmykker med blå topas, grønn amethyst og røkkvarts fra Victoria by Thune. 2: Elegance by Thune – klassiske diamantsmykker i høy kvalitet. 3: Alliance er smykkene du alltid kan bygge videre på.

Helt siden Nilius Martinius Thune overtok en gullsmedbedrift i Kirkegaten i Oslo i 1857 har Thune vært kjent for høy kvalitet og vakker design. I dag har Thune 18 butikker over hele landet og kan skilte med et imponerende utvalg smykker og klokker. Her finner du gaver til alle livets anledninger, enten det er til jul, bursdag, morgengave, dåp, fødselsgave eller andre jubileer. Og akkurat nå formelig bugner butikkene over av flotte nyheter. 
– Utvalget er bredt og med høy kvalitet, forteller daglig leder Erling Bjerke. 
– Man skal være trygg på at man får riktig produkt med god kvalitet og til riktig pris hos Thune.
Er du på utkikk etter et vakkert diamantsmykke til din kjære så kan Thune tilby et bredt utvalg i ulike stiler og prisklasser. De er en av Norges ledende diamantleverandører og produkt direktør Anne Skjefstad forteller at deres nye utvidete kolleksjon av Alliance er en populær gave. 
– Dette er en serie diamantringer hvor man kan starte med en eller flere diamanter og senere bygge inn flere. Da har man også en god gaveidé for senere anledninger, sier hun med et smil.

Victoria-smykker med diamanter og London Blue Topas.

Tidløs eleganse

Hos Thune finner du diamantsmykker i ulike stiler, fra de siste trendene til de tidløse klassikerne. Og ønsker du deg et klassisk og elegant diamantsmykke kan de friste med kolleksjonen Elegance som består av gullsmykker fattet med en brilliantslipt diamant i tidløs design. 
– Dette er klassiske enstensringer som er veldig populære og som har meget høy kvalitet på diamanten. Hver sten kontrolleres her av våre egne gullsmeder og fattes her i vårt verksted.
Uansett anledning har Thune flere kolleksjoner med diamantsmykker å velge blant, slik at du alltid finner noe som passer. Diamanter med slipen Princess Cut har en firkantet eller kvadratisk slip, noe som gir et vakkert uttrykk. Og Thunes kolleksjon Princess Cut står høyt på manges ønskeliste. I høst kommer det mange nye spennende modeller i denne kolleksjonen, og det anbefales å ta turen innom en av Thunes butikker for selv å oppleve disse vakre smykkene. 
Går du med planer om et romantisk frieri til jul eller nyttårsaften er du nærmest garantert å finne den perfekte frierringen hos Thune. 
– Vi setter pris på at mange av våre kunder føler seg trygge når de handler hos oss, og mange av gutta velger å komme til Thune når de skal fri. Det er noe man kanskje gjør bare en gang og da er det viktig å gå et sted hvor man får de riktige produktene og møter noen med fagkompetanse.

Fargerike og trendy

Akkurat nå er det mye spennende farger i moteverdenen, noe som også gjenspeiler seg i smykker. Og med serien Victoria by Thune får du smykker i de flotteste farger. Smykkestener som London blå topas, morganite, røkkvarts, lilla og grønn ametyst er noen av de vakre stenene som finnes. Det er økt etterspørsel etter både rosè og gult gull, og en rekke flotte kombinasjoner med dette finnes i denne serien.
Hos Thune finner du gaver til både damer og herrer, Thune tilbyr en rekke anerkjente sveitsiske urmerker som Omega, Longines, Tissot og Certina. 
– Vi har høy fagkompetanse på ur i våre butikker, og ser at det er en økende interesse for mekaniske ur. Klokker er personlige og flotte gaver å få, og vi har et veldig godt utvalg i alle våre butikker. Vi ønsker at folk skal vite at de får kvalitet og en gave som betyr noe når de kommer til oss for å finne en spesiell oppmerksomhet til noen de er glade i. Thunes lange og tradisjonsrike historie gjør at folk vet de kan stole på oss og vi ser at folk setter pris på å bli møtt av folk med fagkunnskap, avslutter Anne.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thune

Følg IN magasinet på Facebook