Hjem » Oslo »  Gavehuset i hjertet av Oslo

Gavehuset i hjertet av Oslo

Livet er fylt av små og store anledninger. I Glasmagasinet finner du de perfekte gavene uansett anledning, enten du er på utkikk etter en hyggelig vertinnegave eller en uforglemmelig gave til vårens brudepar!

I over 150 år har Glasmagasinet vært kjent som hovedstadens gavehus. Etter den storstilte oppussingen magasinet gjennomgikk i fjor har de ytterligere befestet sin posisjon som destinasjonen for gaveshopping. Uansett anledning, mottakerens alder eller størrelse på lommeboken er du nærmest garantert å finne den perfekte gaven i en av de spennende butikkene.
– Vi har fått inn flere sterke aktører etter oppussingen og her finner du alt til hus og hjem. Vi er veldig glade for at Illums Bolighus åpnet sin nye flaggskipbutikk i Norge her i Glasmagasinet, forteller senterleder Anja Løvåsen. 
Fordelt over hele fire etasjer kan Illums Bolighus friste med både skandinavisk og internasjonal design. Med alt fra møbler og belysning til gaveartikler, mote og velvære er det den perfekte gavebutikken. 
– Det er også utrolig spennende at Elkjøp valgte å åpne sitt nye City-konsept her hos oss. Her får du alt i Elkjøps vareutvalg, de har til og med en egen kjøkkendesignavdeling og showroom for Epoq kjøkken.

Gled noen med en vakker blomsterbukett!

Hos Floriss i første etasje formelig bugner det over av de lekreste blomsterbuketter som garantert vil gjøre dagen ekstra hyggelig for noen du er glad i. I samme etasje finner du dessuten en rekke gode gaveideer hos både Kicks, Bellas Hus og Magnor Brandstore. Både Bellas Hus og Magnor Brandstore har lekre gaver i alle prisklasser og det er vel verdt å ta turen innom for gode ideer og inspirasjon. 
– Og Kicks har blitt en enestående butikk med flere merker man verken får i andre parfymerier i Norge eller de andre Kicks-butikkene. De gir gjerne gode råd og veiledning om makeup og hudpleie, og de tilbyr hudpleie og skjønnhetsbehandlinger i egen Beauty-salong.
Glasmagasinet kan også by på flere motebutikker, fra moteavdelingen hos Illums Bolighus til svensk design hos Kriss og Heimen Husfliden med både ferdige plagg og ikke minst et bredt utvalg garn for deg som ønsker å strikke selv. Og er du på utkikk etter en gave til familiens yngste så er Tinderbox Kidswear den perfekte butikken. De fører et spennende utvalg klær og sko til gutter og jenter i alderen 0-16 år fra kjente merker som Ralph Lauren, Burberry, Kenzo og Silvercross.
Dersom du trenger en pust i bakken, eller har et møte i byen, er Glasmagsinets Spiseri 3ETAGE et stilfullt, tradisjonelt og velsmakende serveringstilbud som holder en nordisk profil hvor de vektlegger hjemmelagde retter bestående av sesongens lokale råvarer. Ellers finner du Espresso House i 1. etasje med hyggelig uteservering så snart snøen forsvinner.

Våren er tid for feiringer

Våren er uten tvil høysesong for feiringer, med brylluper, barnedåp, konfirmasjoner og ulike avslutninger på rekke og rad. I Glasmagasinet har de sørget for å gjøre handleopplevelsen så enkel som mulig. Illums Bolighus har egen elektronisk gaveregistrering på nettsiden hvor både brudepar og andre enkelt kan legge inn ønskelister. Og tar du turen til magasinet får du alltid hjelp til å velge de riktige produktene til akkurat deg og ditt hjem. 
– På huset har vi ekspertise som mer enn gjerne hjelper til. Mange har jobbet her i mange år og har blitt med over i nye konsepter.
På nettsiden kan du også få påminnelser om når dine kjære har bursdag og hva de ønsker seg. 
– Legger du inn bursdagene til alle du kjenner så garanterer vi at du aldri vil glemme en bursdag igjen, sier Anja med et smil. 
– For oss er det en hyggelig måte å hjelpe kundene våre og vi ser det er et populært tilbud mange benytter seg av. Vi har dessuten en egen app hvor man både får spesielle tilbud og fordeler, gode råd og kan ringe butikkene rett fra appen. Selv om vi har den perfekte beliggenheten midt i hjertet av Oslo med god offentlig kommunikasjon rundt oss så er det ikke like enkelt å komme hit med bil. Derfor er det viktig for oss å tilrettelegge for kundene med blant annet tilbud om hjemkjøring. Vi ønsker å gjøre alt for at kundene våre får en effektiv og god handleopplevelse. Mange setter fremdeles stor pris på personlig veiledning og råd, og ønsker å handle i fysiske butikker istedenfor på nettet. Og med den ekspertisen her på huset kan man være trygg på at man alltid får den beste veiledningen!

FAKTA: Glasmagasinet

Adresse: Stortorvet 10, 0155 Oslo
Web: www.glasmagasinet.no
Facebook: www.facebook.com/glasmagasinet
Instagram: www.instagram.com/glasmagasinet_stortorvet
Åpningstider: Man–fre 10–19 & lør 10–18

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein, Elkjøp & Illums Bolighus