Hjem » Oslo »  Gavedryss over Stortorvet

Gavedryss over Stortorvet

På Stortorvet kan du boltre deg i 1700 kvadratmeter for å finne den perfekte gaven, den gode opplevelsen får du på kjøpet.

Balanse er viktig. Balanse i livet, balanse i hjemmet, balanse i et varehus som tilbyr gaver til alle livets viktige begivenheter, gaver som pynter opp leilighet og hus, gaver som skal passe til store og små, brudepar og konfirmanter, interiørbloggere og pensjonister. Hos Stortorvet GlasMagasin har de funnet den riktige balansen. 
Det var tidligere i vår det ikoniske varemagasinet åpnet dørene til et nytt, moderne kapitel i en allerede stolt historie. Siden reåpningen har Stortorvet GlasMagasin tiltrukket seg en bredere kundegruppe enn tidligere, dette skyldes en bevisst storsatsning på kvalitetsdesign, og et variert varesortimentet som tiltrekker og inspirerer både eldre og yngre kunder. Heller ikke byens mange turister er glemt, og det er vanskelig å gå herfra uten en suvenir i de spesialdesignede posene.

Trendy Inspirasjon

Stortorvet GlasMagasin har alltid vært et sted for de store begivenhetene, men har nå også blitt en destinasjon du kan ta turen innom for å søke inspirasjon til eget hjem. Med et oppusset lokale som oser av gammel storhetstid, innføring av norske designmerker og den internasjonale trendyndlingen HAY, har dette blitt et varehus hvor du kan finne den ene godbiten som bare er helt deg blant hyllemeterne med trendy interiørgodbiter.
Det mest trendy av det trendy, er HAY Minimarket. Det andre minimarkedet HAY har åpnet, i hele verden. Den første var i London, den andre er i Oslo. Det sier seg selv at GlasMagasinet er ikke lenger kun er for eldre damer med blått hår, selv om de fortsatt er like velkomne som alltid. 
Det ikoniske bygget på Stortorvet har i en rekordfart fått en innpass hos landets interiørbloggere. I tillegg til HAY, byr magasinet på trendy merker som KitchenAID, Jonathan Adler og Missoni. Stortorvet GlasMagasin er kjent for å ha en av Oslos flotteste serviseadelinger.

Bryllup fra A-Å

I tillegg til interiørbloggere, lokker GlasMagasinet til seg en horde med kommende brudepar. Bryllupssatsingen er markant, og her får vordende bryllupspar en helhetlig service som starter i GlasMagasinets egen bryllupslounge. I White Lounge kan brudeparet få personlig veiledning av rutinerte bryllupsplanleggere som hjelper til med både de store drømmene og de små detaljene. Tilbake i første etasje, finner man Agape Brudesalong, pluss en kaffe- og vinbar hvor brudeparet kan skåle for det perfekte dagen. Og bryllupsgjestene? De møter skreddersydde ønskelister som gjør gaveshoppingen til en drøm. Om du besøker Stortorvet GlasMagasin som brud eller bryllupsgjest, interiørinteressert eller på gavejakt, så er sjansen stor for at du går fornøyd hjem. Å gi kunden en god opplevelse er nemlig mantra blant de ansatte her. Du får ikke bare den perfekte gave, men noe ekstra på kjøpet.

Tekst & foto: Lene Haugerud

Følg IN magasinet på Facebook