Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Gavebutikken

Gavebutikken

Akkurat nå formelig bugner Pikant Under over av gode julegaveideer. Her finner du alt fra det lekreste undertøyet til komfortabelt nattøy, morgenkåper og badetøy i alle regnbuens farger. Her skal det med andre ord godt gjøres å ikke finne den perfekte gaven som vil glede mottakeren uansett alder eller stil!

Er du på utkikk etter en personlig gave som nærmest er garantert å vekke begeistring? Da bør du ta turen innom Pikant Under. Spesialforretningen for bade- og undertøy kan nemlig friste med et bredt vareutvalg fra internasjonalt anerkjente merker som Heidi Klum, Sapph, Stella McCartney, Hanky Panky, Marie Jo, Primadonna, Pearl, Calvin Klein, Chantelle og en rekke andre. 
Pikant Under har i dag seks butikker og du finner de på CC Vest, Sirkus Shopping i Trondheim, Trekanten i Asker, Liertoppen, Bunes Undertøy på Gjøvik og Torget Vest i Drammen. 
– Utvalget varierer en del fra butikk til butikk, men mange av merkene er felles for alle, forteller innehaver Hege Kværneng og butikksjef Vivi Eriksen hos Pikant Under på CC Vest. 
– Blant annet har vi fått inn mye fint til jul fra Chantelle, Sapph og Heidi Klum. Sapph har for eksempel et utrolig lekkert undertøyssett med perler som nærmest er som et smykke i seg selv. I tillegg kan man enkelt kneppe av perlene om man ønsker. Blant de yngre er Calvin Klein utrolig populært og det går mye av til jul. Vi er jo en gavebutikk hele året, men særlig nå i tiden før jul har vi et godt utvalg gaveideer. Og med alt fra flanell til silke er det noe for enhver smak og lommebok.

Nattkjoler, pysj og morgenkåper

I tillegg til det brede utvalget innen undertøy, med bh-er fra A til G cup og truser i alle varianter har Pikant Under også mye annet å by på. Blant annet har de badetøy fremme i butikkene året rundt slik at du finner det du trenger om du skal til varmere strøk også i vinter. 
– Det er også populært med silkekjoler, nattkjoler, pysjer og morgenkåper. Her har vi alt fra de klassiske til en mer ungdommelig stil. Nattøyet fra det norske merket Lilleba går det mye av. Det er norsk design med en litt annerledes stil og med myke kvaliteter. Dessuten er ull/silke plagg fra Calida og Hanro alltid populært.
Foruten de mange gaveideene har Pikant Under også alt du trenger under kjolen til juleselskapene. Her får du holdin produkter i alle varianter fra både Spanx og Trinny & Susannah. De har også alt av tilbehør som stroppeløse bh-er, nippel covers og undertøy uten sømmer. 
– Nå er dessuten strømpeholderen tilbake for fullt. Det var litt etterspørsel i fjor etter at den hadde vært borte noen år og nå er den virkelig i motebildet igjen.
Det er ikke alltid like enkelt selv å vite hvilken størrelse eller modell som passer best. Siden Pikant Under er en spesialforretning har alle som jobber her mye fagkunnskap og er alltid behjelpelige med tilpasninger. 
– Personlig service er viktig for oss og det skal være hyggelig å komme inn i våre butikker. Får man en gave som ikke passer så kan man selvfølgelig komme og bytte. Vi forsegler trusene slik at de også kan byttes. De siste årene har menn på gavejakt blitt flinke til å lagre størrelsen på mobilen, noe som gjør det mye enklere å finne riktig størrelse. I tillegg har vi gavekort som kan brukes i alle butikkene, avslutter Vivi og Hege og ønsker alle velkomne til en hyggelig handel hos Pikant Under!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Pikant Under & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook